Alois Gölles Himbeere Schnapps (bosframboos)

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 71,00
+
-
Over de wijn

Specificaties

type Gedistilleerd
Regio / streek Steiermark
Land Oostenrijk
Natuurlijke werkwijze Biologisch
inhoud 0,35

Details

Alleen perfect rijpe bosframbozen van de beste kwaliteit wordt door Alois Gölles gebruikt voor het vervaardigen van deze heerlijke Schnapps. De distillatie vindt plaats op traditionele wijze in een koperen ketel. In tegenstelling tot de meeste schnap s worden de distillaten van Alois Gölles niet slechts een maal maar minstens twee keer gedistilleerd. Dit staat garant voor een bijzonder fruitig en elegant karakter.
Over dit product

Het wijnhuis

Dit is één van die zeldzame, kleine bedrijven in Oostenrijk waar op topniveau wordt gewerkt. De azijnen van Gölles zijn schitterend. Ook wordt er op zeer kleine schaal gedistilleerd gemaakt, op basis van de allerbeste ingrediënten uit de boomgaard va n Oostenrijk, Steier. Maar liefst 70% van de Oostenrijkse appeloogst komt hier vandaan. Niet alleen groeit er veel fruit, het is ook erg divers, zoals stokoude en zeldzame rassen van appels en pruimen en veel wilde vruchten.Het zijn super mooie produ cten met een hart en ziel.

Het gebied

Alleen perfect rijpe bosframbozen van de beste kwaliteit wordt door Alois Gölles gebruikt voor het vervaardigen van deze heerlijke Schnapps. De distillatie vindt plaats op traditionele wijze in een koperen ketel. In tegenstelling tot de meeste schnap s worden de distillaten van Alois Gölles niet slechts een maal maar minstens twee keer gedistilleerd. Dit staat garant voor een bijzonder fruitig en elegant karakter. Dit is één van die zeldzame, kleine bedrijven in Oostenrijk waar op topniveau wordt gewerkt. De azijnen van Gölles zijn schitterend. Ook wordt er op zeer kleine schaal gedistilleerd gemaakt, op basis van de allerbeste ingrediënten uit de boomgaard va n Oostenrijk, Steier. Maar liefst 70% van de Oostenrijkse appeloogst komt hier vandaan. Niet alleen groeit er veel fruit, het is ook erg divers, zoals stokoude en zeldzame rassen van appels en pruimen en veel wilde vruchten.Het zijn super mooie produ cten met een hart en ziel.
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen