GEOPEND! Wijnkoperij De Gouden Ton Heemstede

De ene keer ben je op zoek naar een paar leuke flessen wijn voor een borrel. De andere keer naar die ene sublieme wijn van die unieke wijnmaker uit de Bourgogne. En soms wil je gewoon worden verrast met een wijn waardoor er een heel nieuwe wereld voor je opengaat. Wat je wijnwensen ook zijn, bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Heemstede zorgen we ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Liever nog overtreffen we je verwachtingen.

Liefhebber

Bas Raaphorst – een liefhebber, een kenner en een pro – stelt al zijn kennis en kunde met liefde en plezier ter beschikking aan iedereen die wil genieten van de juiste wijn op het juiste moment: “Een wijn kiezen is soms heel makkelijk, soms heel moeilijk, maar altijd een fascinerend spel van het vertalen en samenbrengen van smaken. Een borrel aan het einde van middag vraagt om een ander type wijn dan een mannen-onder-elkaar-barbecue. Maar in alle gevallen moet je erop kunnen vertrouwen dat je iets goeds drinkt. Een wijn die de moeite waard is, ongeacht de prijs.”

Wijn- spijsadvies

Het gastronomisch aspect van wijn is een terrein waar Bas graag met en voor zijn klanten het verschil maakt; “Mensen vinden het fijn om te kunnen overleggen wat ze gaan eten en wat daarbij gedronken moet worden, hele menukaarten passeren de revue. Fantastisch. Ik nodig klanten ook uit om met hun kookboek naar de winkel te komen om samen gerechten en wijnen uit te zoeken. Aangezien ik al jaren met grote regelmaat wijnhuizen en producenten bezoek en soms ook in Nederland over de vloer krijg, kan ik over alle wijnen uit ons assortiment een goed verhaal vertellen. Dat is ook leuk voor thuis aan tafel.”

Zakelijk

Wijnkoperij De Gouden In Heemstede is er niet alleen voor particulieren, ook de Horeca en de zakelijke markt kunnen bij mij  terecht voor een betrouwbaar advies, de samenstelling van een wijnkaart die leuk werkt voor het restaurant en de bezoekers en voor eindejaars- en relatiegeschenken waarmee je iemand echt een plezier doet.

Mogen we je snel begroeten?

Bas Raaphorst