Brennerei Rochelt Hollermandl 0,04l 2001

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 15,50
Over de wijn

Specificaties

type Gedistilleerd
Regio / streek Tirol
Land Oostenrijk
Oogst 2001
inhoud 0,04

Details

Ook in deze prachtige miniflesjes deze “Hollermandl”. Hollermandl is een traditioneel Tiroler-recept gemaakt van gekookte vlierbessen en gesneden peer. Brennerei Rochelt heeft deze unieke schnapps gemaakt met dezelfde ingrediënten. Het is een bijzon dere brandy cuvee geworden van de elegante en fruitige Williams peer en de krachtige zwarte vlierbes. Het resultaat is schitterend! Een mooie aromatische neus en een ware explosie aan smaken. Van kaneel tot bruine suiker met sinaasappel en rum. Sens ationeel!
Over dit product

Het wijnhuis

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item!

Het gebied

Ook in deze prachtige miniflesjes deze “Hollermandl”. Hollermandl is een traditioneel Tiroler-recept gemaakt van gekookte vlierbessen en gesneden peer. Brennerei Rochelt heeft deze unieke schnapps gemaakt met dezelfde ingrediënten. Het is een bijzon dere brandy cuvee geworden van de elegante en fruitige Williams peer en de krachtige zwarte vlierbes. Het resultaat is schitterend! Een mooie aromatische neus en een ware explosie aan smaken. Van kaneel tot bruine suiker met sinaasappel en rum. Sens ationeel! Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item!
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen