Brennerei Rochelt Quitte (kwee peer) 0,35l 2003

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 117,00
Over de wijn

Specificaties

type Gedistilleerd
Regio / streek Tirol
Land Oostenrijk
Oogst 2003
inhoud 0,35

Details

Verse kweepeer is te hard en zuur om zo tee ten, maar eenmaal gestookt wordt het een bijzondere delicatesse. De Ronda-kweepeer die hiervoor wordt gebruikt komt uit Noord-Oostenrijk en geeft deze schnapps een heel aparte dimensie van peren, komijn en piment. Een prachtige mix van smaken met een bijna Aziatische touch!
Over dit product

Het wijnhuis

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item! De unieke schnaps zijn ook leverbaar in prachtige minif lesjes van 4 cl.

Het gebied

Verse kweepeer is te hard en zuur om zo tee ten, maar eenmaal gestookt wordt het een bijzondere delicatesse. De Ronda-kweepeer die hiervoor wordt gebruikt komt uit Noord-Oostenrijk en geeft deze schnapps een heel aparte dimensie van peren, komijn en piment. Een prachtige mix van smaken met een bijna Aziatische touch! Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item! De unieke schnaps zijn ook leverbaar in prachtige minif lesjes van 4 cl.
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen