Cante Merle - Blanc

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 6,75
+
-
Over de wijn

Specificaties

Druivenras Chardonnay, Sauvignon Blanc, Terret, Ugni Blanc
Regio / streek Languedoc & Roussillon
Land Frankrijk
Oogst 2016
inhoud 0,75

Details

Een wijn met een heerlijk breed palet door de diversiteit aan druiven. Want gemaakt van Sauvignon Blanc, Ugny Blanc, Terret, Chardonnay en Viognier. De Ugni Blanc en Terret geven het een natuurlijke frisheid mee, de stuivende geuren komen van de Sauvignon Blanc en haar rijkdom en diepte qua smaak van Chardonnay en Viognier. De druiven zijn 's nachts geplukt om frisheid te behouden. Een lekker fris glas wit, geurend naar bloemen en fruit. In de mond geeft de wijn heerlijk zachte tonen en frisheid: de ideale 'elke dag' wijn!
Over dit product

Het wijnhuis

Met trots presenteren wij onze nieuwe wijnen van Cante Merle.Op onze zoektocht naar betaalbare wijnen van hoge kwaliteit proefden wij onlangs bij een goede relatie de Cante Merle wijnen. Alle drie zeer smaakvol, zuiver en ongekend goed. Echte aanwinsten dus uit het zonnige Zuiden van la douce France.

Het gebied

Languedoc-Roussillon - Het up and coming wijngebied van Frankrijk is wel de Languedoc-Roussillon. Werd hier nog niet heel lang geleden enigszins lacherig over gesproken, inmiddels heeft de regio zich écht op de kaart gezet. Het is de meest dynamische en innovatieve Franse wijnregio van dit moment, waar enorme kwaliteitsslagen zijn gemaakt. Niet langer is het credo zoveel mogelijk te produceren, nee de nieuwe mantra is kwaliteit in plaats van kwantiteit. En het mooie is, de prijs-kwaliteit is nog steeds fantastisch.
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen