Coravin - Aerator

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 69,95
+
-
Over dit product

Specificaties

type Coravin
Land USA

Details

De Aerator gebruik je in combinatie met één van de Coravin systemen en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid lucht komt bij het inschenken van de wijn. Het gebruik van de Aerator geeft hetzelfde effect als 1-1,5 uur van te voren decanteren van de wijn. En natuurlijk blijft de rest van de fles verder perfect om te bewaren.

Critici over deze wijn

WineLife
Wijndouche. Die jongens van Coravin blijven ons verbazen! Want ze hebben weer iets nieuws voor de wijnliefhebber die alles al denkt te hebben: de wijndouche. Althans, daar lijkt het op. Het is de Aerator, een vernuftig 'douchekopje' dat ervoor zorgt dat je wijn de juiste hoeveelheid lucht krijgt bij het inschenken. Staat gelijk aan 1 tot 1,5 uur van tevoren decanteren! Je zet de Aerator gewoon op je Coravinsysteem, waarmee je door middel van een dunne, holle naald door de kurk, onder gasdruk je wijnglas vult zonder dat er zuurstof in de fles komt.
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

U recenseert: Coravin - Aerator

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
Prijs / kwaliteit
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen