Coravin - Giftbox

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

Normale prijs: € 345,00

€ 299,00

+
-
Over dit product

Specificaties

type Coravin

Details

Schenk de wijn, per glas zonder de fles te openen! Coravin maakt dit mogelijk zonder de wijn bloot te stellen aan zuurstof. Hiermee kun je de wijn nog weken of zelfs jaren bewaren! Een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber. Profiteer nú van onze exclusieve Coravin Giftboxen (op = op)!

Coravin Giftbox

Deze giftbox ontvang je voor de prijs van een Model Two (incl. 2 gascapsules). In deze giftbox ontvang je gratis:

•  2 add-on schroefdoppen,
•  2 extra gascapsules en
•  een heerlijke fles Vinha Grande Douro Red van Casa Ferreirinha!
•  Dat alles in een prachtige Coravin Geschenkkist.

Net dat beetje extra geven? Kijk dan eens naar de Coravin Giftbox Elite

Coravin Model Two

Coravin Model Two. De verbeterde en vernieuwde versie van een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit de zelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen.

Coravin is te gebruiken op flessen met kurk en met schroefdop. Voor flessen met schroefdop is de speciale Coravin schroefdop nodig.

Add-on schroefdoppen

De nieuwste toevoeging van Coravin: de Coravin schroefdop! Met deze speciale Coravin schroefdoppen is het ook mogelijk om de Coravin te gebruiken op flessen die zijn afgesloten met schroefdop. De gebruiksaanwijzing is als volgt. Verwijder de originele schroefdop van de fles en draai de Coravin schroefdop op de fles. Hierna kun je de vertrouwde Coravin gebruiken op dezelfde manier als met de kurk.

Coravin is een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit dezelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen.

Gascapsules

Coravin capsules zijn de brandstof van het Coravin systeem en een fundamenteel onderdeel van de Coravin technologie. Het edele argon gas wat in deze Coravin gaspatronen zit komt in de fles terecht, op het moment dat de wijn door de naald wordt uitgeschonken. Verpakking van 2 stuks.

Een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit dezelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen. Het spreekt voor zich dat de 'Coravin' alleen op flessen met een natuurlijke kurk te gebruiken is.

Casa Ferreirinha - Vinha Grande Douro Red

Diep intens robijnrood van kleur. In de neus aroma’s van cassis, rijpe aardbeien, zwarte olijven, tabak en licht iets van houtrijping. In het smaakpalet tonen van rijp klein roodzwart fruit, laurier en vanille, die worden gevolgd door een tamelijk lange afdronk met zachte tannines en de juiste zuren.

Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen