Coravin - Giftbox Elite

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

Normale prijs: € 435,00

€ 349,00

+
-
Over dit product

Specificaties

type Coravin

Details

Schenk de wijn, per glas zonder de fles te openen! Coravin maakt dit mogelijk zonder de wijn bloot te stellen aan zuurstof. Hiermee kun je de wijn nog weken of zelfs jaren bewaren! Een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber. Profiteer nú van onze exclusieve Coravin Giftboxen (op = op)!

Coravin Giftbox Elite

Deze Elite Giftbox ontvang je compleet voor de prijs van een Model Two Elite RED (incl. 2 gascapsules). In deze giftbox ontvang je gratis:

•  1 Aerator en
•  een heerlijke fles Callabriga Douro Red van Casa Ferreirinha!
•  Dat alles in een prachtige Coravin Geschenkkist.

Is de Elite giftbox net even te gek? Kijk dan eens naar de Coravin Giftbox.

Coravin Model Two Elite

De nieuwste editie van Coravin: Elite Red! De basis is Model Two, maar dan in een bijzonder mooie, (Ferrari) rode kleur. Een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit de zelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen. 

Coravin is te gebruiken op flessen met kurk en met schroefdop. Voor flessen met schroefdop is de speciale Coravin schroefdop nodig.

Aerator

De Aerator gebruik je in combinatie met één van de Coravin systemen en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid lucht komt bij het inschenken van de wijn. Het gebruik van de Aerator geeft hetzelfde effect als 1-1,5 uur van te voren decanteren van de wijn. En natuurlijk blijft de rest van de fles verder perfect om te bewaren.

Casa Ferreirinha - Callabriga Douro Red

Diep intens robijn-paarsrood van kleur. In de neus aroma’s van bramen, zwarte pruimen, ceder, dennenhars en versgeroosterde koffiebonen. In het smaakpalet tonen van rijp klein roodzwart fruit, cacao, kruidnagel, kokos en verse toast, die worden gevolgd door een lange afdronk met verfijnde tannines en fraaie zuren.

Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen