ENTREEBEWIJS VOOR HET GROTE WIJN OEGSTFEEST 2021!

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 99,00
+
-
Over dit product

Specificaties

Land Nederland

Details

Het is bijna zover, de winkel bestaat 26 augustus 5 jaar. En omdat iedereen wel toe is aan een mooi wijnfeestje gaan wij uitpakken met het eerste wijn OegstFeest. Zaterdag 28 augustus hebben wij Villa Beukenhof gereserveerd. We starten om 19:00 met Champagne en oesters om vervolgens door te pakken met een Franse tafel Paulée stijl. Dus een goede bistro maaltijd met heel veel wijn. Wij zorgen voor een ruime hoeveelheid mooie flessen, van groot tot klein. Deze flessen kan je delen met je tafelgenoten. Wie dat zijn? Geen idee, het is een Paulée dus je moet en mag overal gaan zitten. Georganiseerde chaos is het andere thema! Tijdens een Paulée is het ook de traditie om zelf mooie flessen mee te nemen. Caring is sharing! Oh ja… er is ook een DJ. Met mooi weer zitten we in de prachtige tuin van de Villa. Dresscode; Frans en/of Italiaans. Be creative. Wil je erbij zijn? Kaarten kosten 99,- per stuk! À Bientot! Yuri en Ian

Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

U recenseert: ENTREEBEWIJS VOOR HET GROTE WIJN OEGSTFEEST 2021!

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
Prijs / kwaliteit
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen