Kiku-Masamune - Saké Hyaku Moku Junmai Ginjo

€ 49,50
Kiku-Masamune Sake Brewery

De wijnwereld mag oud zijn, de sakewereld doet daar niet voor onder. Al meer dan 1000 jaar wordt er sake, ofwel rijstwijn, gemaakt in Japan. Kiku-Masamune Sake Brewing is opgericht in 1659 door de familie Kano, die een sakebrouwerij begon in de Nada-regio. Het woord ‘kano’ heeft in . . .

Meer over deze producent

Specificaties

Meer informatie
Afsluiting Schroefdop
Regio Kobe
Smaaktype -
Inhoud 0,72
Producent Kiku-Masamune Sake Brewery
Land Japan

Details

Kiku-Masamune - Saké Hyaku Moku Junmai Ginjo is een premium saké van de beroemde saképroducent Kiku-Masamune. Het is een junmai ginjo-type saké, wat betekent dat het gemaakt is van minstens 30% polijst rijst en dat er geen alcohol aan toegevoegd is. Deze saké heeft een prachtige, heldere kleur en een delicate smaak met tonen van fruit en bloemen. Het is zacht en elegant, met een subtiele zoetheid en een aangename afdronk. Kiku-Masamune - Saké Hyaku Moku Junmai Ginjo is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium saké met een complexe smaak en een elegantie die zich onderscheidt van andere saké's. Het wordt vaak geserveerd bij sushi en andere Japanse gerechten, maar kan ook worden gedronken als aperitief of digestief.