Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort

Arjan Rietveld runt met veel passie en enthousiasme de sfeervolle winkel van Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort aan de smaakvolle Leusderweg in Amersfoort. Met deskundig en passend advies weet hij de smaak van de wijnliefhebbers goed te pakken. Arjan heeft jarenlang ervaring in de mooie wereld van wijn!

De winkel
Het ruime en modern ingerichte pand is een waar paradijs voor de wijnliefhebber. Van heerlijke wijnen in alle prijsklassen beginnend bij € 4,95 tot klassieke Bordeaux, prachtig glaswerk van Riedel, een ruim assortiment in biologische wijnen, het is er allemaal. We adviseren u graag bij het vinden naar dé wijn voor uw smaak. Ook op wijn & spijs gebied is er ruime kennis voorhanden zodat u altijd die mooie fles bij dat lekkere gerecht heeft. Een heerlijk onderdeel van de winkel is de moderne en sfeervolle proefruimte waar we regelmatig proeverijen organiseren met diverse thema’s. Ook kunt u met collega’s, vrienden of relaties een proeverij op maat houden. Niets is onmogelijk. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We leggen het u graag voor! Tevens beschikt Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort over een ruime kelder waar u tegen geringe vergoeding uw aangekochte bewaarwijnen kunt opslaan in perfecte condities.

Horeca
Ook voor de Horeca is Wijnkoperij De Gouden Ton een heerlijk adres om de wijnkaart mee te vervolmaken. In de winkel kunnen alle wijn in alle rust bekeken worden. Uiteraard verzorgen we het complete traject van wijnbeschrijvingen, training en wijn-spijs avonden uw restaurant. Kortom, een prachtig assortiment en compleet meedenken met uw wijninvulling.

Relatiegeschenken

Ook voor relatiegeschenken bent u bij Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort aan het juiste adres. Dankzij het brede assortiment is er een keur aan mogelijkheden. Wilt u een kistje met eigen logo? Of een mooie beschrijving van de wijnen op uw briefpapier? Een mooi stukje kaas of zalig Italiaans worstje bij de wijn? Het kan allemaal.

Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort is een waar wijnparadijs waar veel mogelijk is. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid voor en om de winkel. Ik heet u van harte welkom in de winkel!

Met smaakvolle groet,
Arjan

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Events

Er zijn op dit moment geen aankomende events voor deze winkel.
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen