Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 45

/blog/50282a2021a39252f99405a7fb477529.jpgEen groot deel van dit gerecht kun je voorbereiden en klaarzetten in de koelkast. Op het laatste moment rooster je de asperges en pocheer je de kwarteleitjes.

Lees meer

/blog/70477021b2e6a6e822db43e9f620ee04.jpgLeg de zeekraal op een ovenplaatje en droog op lage temperatuur (liefst niet hoger dan 50 graden ivm de kleur) in een droogmachine of de oven, ongeveer 5 uur. Zodra de zeekraal helemaal droog is en je ‘m kan verkruimelen tussen je vingers in een koffiemolentje, blender of vijzel tot een poeder draaien.

Lees meer

/blog/26bb8f78b0a3cffd5fd942636f5639ec.jpgKook de rogge zeer gaar, spoel af en laat vervolgens drogen in de oven op 70 graden tot een kleine harde korrel (ongeveer 3 uur). Verhit olie in een ruime pan tot 220 graden en pof de rogge in batches, laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi licht met zout. Droog bewaren tot nodig. Pas altijd heel erg goed op als je op hoge temperaturen frituurt!!

Lees meer

/blog/c4186382c05833c45bd581ba7bbb000b.jpgKook de kwarteleitjes in circa 3 minuten halfzacht. Maal de kruiden fijn in een keukenmachine en vermeng ze met het zeezout. Was de radijsjes en laat ze uitlekken. Leg de kwarteleitjes en radijsjes op een snijplank en  serveer met de kruidenzout, knapperig brood en olijfolie om te dippen.

Lees meer

/blog/dd9f95b2c525c29fe2f8c885c1f66835.jpgVerhit een scheut olie in een pan en bak de wortel en knolselderij kort aan. Voeg de overige tomatenpuree en lamsvlees toe en bak het lamsvlees aan, zodat de smaken goed vrijkomen. Voeg de lamsjus en een scheut water toe, zodat het vlees net onder staat. Laat het vlees 60 minuten stoven.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 45
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen