Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 47

Unieke glasproeverij met Maximilian Riedel

donderdag 28 november 2019

 

Exclusieve Riedel-proeverij met Maximilian Riedel

Sofitel Legend The Grand – donderdag 28 november ‘19

Op donderdag 28 november organiseren we een exclusieve glasproeverij met Maximilian Riedel, de 11e generatie en huidige CEO van Riedel. Het wordt de allereerste vergelijkende proeverij in Nederland met zijn nieuwste ontdekking in de hoofdrol: de Performance-collectie.

Performance is de eerste collectie Riedel wijnglazen die optimaal gebruik maakt van de oppervlakte van het glas met een uniek ‘optisch effect’. Dit is niet alleen feest voor het oog, het vergroot ook de binnenoppervlakte van het glas, waardoor de wijn zich opent en alle aroma’s en subtiele nuances volledig tot hun recht komen.

De belangrijkste vraag: werkt het? Dat gaan we proefondervindelijk ervaren onder leiding van de maestro himself. Vele journalisten en sommeliers wereldwijd zijn je al voorgegaan en zijn enthousiast over de resultaten en het effect van de glazen op het drinkgenot. Tijdens de glasproeverij worden er vier wijnen geproefd uit vier verschillende glazen, die je na afloop cadeau krijgt als begin van je eigen Riedel-collectie!

Ervaar het zelf

Maakt Riedel zijn belofte waar? Ervaar het zelf en sluit je aan bij Maximilian Riedel in Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor een unieke glasproeverij met de nieuwste Performance-wijnglazen.

Programma

 • Vanaf 18.00: Aanmelden
 • 18.25: Deuren van de Riedel-proeverij sluiten
 • 18.30: Start Riedel Performance-proeverij door Maximilian Riedel
 • 20.00: Einde proeverij

Meld je aan via:
https://www.residence-wijnen.nl/riedelproeverij

Exclusief voor klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton

Met de kortingscode GTR19 betalen klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton geen € 89,50 maar € 69,50. Na afloop van de proeverij krijg je de Riedel-wijnglazen t.w.v. € 89,50 mee naar huis.

Wine, Sail and support Rotterdam

vrijdag 6 september 2019

VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2019

Locatie: Lloydkade, Rotterdam
Zeilen brengt mensen samen, net als wijn: emotie passie en doorzettingsvermogen. Met deze ingrediënten als basis verzorgt eigenaar en sommelier Sigurd Snoeys van Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam een avond vol met mooie verhalen en verrassende wijnen. Meer informatie: Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam. Boeken via Zeilschip Eendracht.

Beste wijnliefhebber,

In samenwerking met Restaurant 't Ambachthuys in Hillegersberg Rotterdam organiseren wij een fantastisch 4-gangen diner.

U wordt deze avond in de watten gelegd en u proeft de meest heerlijke gerechten van chefkok Dimitri Roedoe en zijn brigade. Sommelier en eigenaar Sigurd Snoeys van Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam zal op deze avond bij iedere gang begeleidende, mousserende wijnen schenken.

Er zullen mooie combinaties worden gemaakt tussen de gerechten, wijnen en het verhaal achter de wijnhuizen.

Het 4-gangen diner bieden wij u aan voor € 99,95 per persoon en is inclusief mousserende wijnen, water en koffie.

 • Datum: zondag 8 september
 • Locatie: Restaurant 't Ambachthuys Hillegersberg
 • Inloop vanaf 17:30 - Aanvang diner om 18:00 uur

Meer info of aanmelden? Bel of mail met Restaurant 't Ambachthuys via 010-840 36 08 / info@hetambachthuys.nl

Graag tot dan!

MIJN WIJN, MIJN TROTS - Anne Gros

maandag 1 juli 2019

Als twee supergemotiveerde wijnboeren uit de Bourgogne de handen ineenslaan en in Zuid-Frankrijk aan de slag gaan, kan het niet anders dan goed komen. Ze scoorden 93/100 Decanter-punten voor hun Minervois Les Fontanilles Minervois 2016! Decanter schreef: “In deze wijn, van oude wijnstokken, domineert syrah. De cuvée is sappig en verleidelijk, met pepers, roodfruit, mineralen en kruiden, ondersteund door frisse zuren en soepele tannines. Rijk en toch levendig.” 
 
Anne Gros presenteert ons trots de wijn, waarmee zij deze hoge punten heeft behaald: “We hebben vier druivenrassen in deze cuvée verwerkt: cinsault, carignan, grenache en syrah. De syrah en carignan worden in eikenhouten vaten opgevoed. De combinatie van de druiven levert een gebalanceerde wijn op.”
Lees meer
Razend enthousiast is Robert Parker over deze Viña El Pison: “Dit moet een van de mooiste jaargangen zijn!”. Deze verbluffende wijn van Artadi scoorde 99/100 Parker-punten: “Deze Viña El Pison toonde een hemelse jaargang. De wijn is levendig in de mond en heeft een open karakter met veel expressie en schoonheid.” Daarnaast beschrijven ze de wijn als: “Het heeft energie en kracht, met kalkachtige mineralen, sober en finesse.”
 
Juan Carlos López de Lacalle ontwikkelde zijn passie voor wijn en wijnbouw al op jonge leeftijd. Vaak vergezelde hij zijn grootvader tijdens de oogst in Rioja, waardoor hij het belang begreep van toewijding aan gedetailleerd, delicaat hard werken dat nodig is om uitstekende wijnen te produceren. Over deze jaargang zei de wijnmaker zelf: “De jaargang 2016 is een zeer, zeer goed jaar en compleet in balans, wat transparante, volle en zeer fruitrijke wijnen oplevert. Kortom, ik zou graag iedereen uitnodigen om te genieten van Viña El Pison 2016 van Artadi.”
Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 47
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
x

Meer wijn = meer korting

Bestel nú, want alleen deze twee weken geldt meer wijn = meer korting! (alleen online)

Van vrijdag 16 t/m zaterdag 31 augustus 2018 geldt de volgende korting:

18 flessen = 5% korting
24 flessen = 10% korting
36 flessen = 15% korting

Bekijk de actie