Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 39

Coravin Giftbox

Van donderdag 22 november 2018 tot zaterdag 22 december 2018

Coravin Giftboxen

Schenk de wijn, per glas zonder de fles te openen! Coravin maakt dit mogelijk zonder de wijn bloot te stellen aan zuurstof. Hiermee kun je de wijn nog weken of zelfs jaren bewaren! Een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber. Profiteer nú van onze exclusieve Coravin Giftboxen (op = op)!

Coravin Giftboxen

Dit jaar is er de keuze uit de Coravin Giftbox en de Coravin Giftbox Elite.

Coravin Giftbox

Coravin Giftbox

Deze giftbox ontvang je voor de prijs van een Model Two (incl. 2 gascapsules). In deze giftbox ontvang je gratis 2 add-on schroefdoppen, 2 extra gascapsules en een heerlijke fles Vinha Grande Douro Red van Casa Ferreirinha!

Van € 345,- voor € 299,-
Bekijk Coravin Giftbox

Coravin Giftbox Elite

Coravin Giftbox Elite

Deze Elite Giftbox ontvang je compleet voor de prijs van een Model Two Elite RED (incl. 2 gascapsules). In deze giftbox ontvang je gratis 1 Aerator en een heerlijke fles Callabriga Douro Red van Casa Ferreirinha!

Van € 435,- voor € 349,-
Bekijk Coravin Giftbox Elite

 

Actievoorwaarden

WIE ORGANISEERT DEZE ACTIE?

Deze actie wordt georganiseerd door Wijnkoperij De Gouden Ton, Veenderveld 55, 2371 TT Roelofarendsveen.

WAARVOOR GELDEN DEZE ACTIEVOORWAARDEN?

Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘CORAVIN giftbox’ (hierna: de(ze) actie).
Door mee te doen aan de actie stem je in met deze actievoorwaarden.
Deze actievoorwaarden zijn te raadplegen en te printen via www.degoudenton.nl

WAT IS DE ACTIEPERIODE?

De actie loopt van 22.11.2018 tot en met 22.12.2018.

WAT HOUDT DE ACTIE IN?

Er zijn twee Coravin Giftboxen:

Pakket 1: De giftbox ontvang je voor de prijs van een Model Two. In deze giftbox ontvang je, naast Coravin Model Two (incl. 2 gascapsules), 2 gratis add-on schroefdoppen, 2 extra gascapsules en een heerlijke fles Vinha Grande Douro Red van Casa Ferreirinha.
Prijs: van € 345,- voor € 299,-.

Pakket 2: De elite giftbox ontvang je voor de prijs van een Model Two Elite RED (incl. 2 gascapsules). In deze giftbox ontvang je, naast Coravin Model Two Elite RED, gratis 1 Aerator en een heerlijke fles Callabriga Douro Red van Casa Ferreirinha.
Prijs: van € 435,- voor €349,-

WIE KAN ER NIET MEEDOEN AAN DEZE ACTIE?

Deelname aan de actie is niet mogelijk voor personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt.

WAT ALS IK EEN OPMERKING OF KLACHT HEB OVER DE ACTIE?

Vragen, opmerkingen of klachten omtrent deze actievoorwaarden en/of deze actie kun je indienen via het mailadres a.devos@residence-wijnen.nl of via het telefoonnummer +31 (0)71 568 3300.

OVERIGE PUNTEN:

Wij besteden veel aandacht aan de organisatie van de actie. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie hierover niet volledig is of onjuist is, of dat wij de actie en/of actievoorwaarden moeten aanpassen of de actie vroegtijdig moeten staken. Wij zijn hiervoor, of voor enige andere schade voortvloeiend uit deze actie, niet aansprakelijk.

Deze actie en actievoorwaarden worden verder beheerst door Nederlands recht.  

Grote najaar proeverij

zondag 4 november 2018

Grote Najaar Proeverij Oegstgeest

De grote najaar proeverij komt er aan. Met meer dan 70 open wijnen voor de winter en de feestdagen laat ik graag zien wat voor moois wij allemaal te bieden hebben.
 
Datum: Zondag 4 november
Tijd: 13:30 en 18:00 (doorlopend)
Locatie: Het Glazen Huis in het clubhuis van LOHC
Adres: Hofbroekerlaan 51, Oegstgeest
Kaarten: www.degoudenton.nl/oegstgeest of in de winkel (voorverkoop 7,50, aan de deur 10,-)
 
Wij presenteren een rijke selectie met wijnen uit alle windstreken. Als gastproducent is de Famille Perrin uit de Rhône vallei aanwezig. Zij maken o.a. de fameuze Beaucastel Châteauneuf-du-Pape die wij uiteraard ook laten proeven. Ook heb ik een selectie gemaakt met 16 van mijn favoriete wijnen van het moment waaronder de Château Fuissé, Pouilly Fuissé Tête de Cru en de Limited Edition Pinot Noir van Matetic Vineyards.
 
Mijn vaste team met wijnvrienden zal de andere tafels bemannen (mousserend, divers wit en rood voor de winterkeuken) en gastchef Pamela Leopold van PamKookt zorgt voor de culinaire begeleiding.
 
Uiteraard zullen wij deze dag ook diverse wijnen in een mooie aanbieding gieten.
 
Graag hoop ik je te zien!
 
Met vriendelijke groet,
 
Ian

Aan de keuze van wijnen voor de KLM World Business Class Selectie gaat een strenge selectie vooraf. In drie proefrondes bepaalt een streng, maar rechtvaardig panel welke wijnen het best presteren in de combinatie smaak, balans en levendigheid. Geen wonder dat deze vijf paradepaardjes unaniem werden gekozen.

Lees meer

Oostenrijk @ 't Ambachthuys

dinsdag 6 november 2018

Oostenrijk @ 't Ambachthuys, Wijndiner en proeverij

Oostenrijk @ 't Ambachthuys,
Wijndiner en proeverij
Dinsdag 6 November 18:30 - 22:00

Vanwege het grote succes van het vorige wijn-spijs diner bij het restaurant ‘t Ambachthuys, is het tijd voor weer een nieuwe wijnavond bij dit toprestaurant!

Wij hebben altijd al een voorliefde voor Oostenrijkse wijnen gehad. Oostenrijk staat bij ons voor kwaliteitswijnen met veel diversiteit. Er bestaat in Oostenrijk een mooie club bevriende wijnmakers wie onder de naam ‘Premium Estates’ hun wijnen op de markt brengen. Stuk voor stuk wijnmakers welke heel professioneel en biodynamisch werken en op hoog kwaliteitsniveau presteren. En daarnaast, het zijn ook nog eens gastvrije en inspirerende personen kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Geniet mee en schrijf nu in voor deze culinaire topavond! Het aantal plaatsen is beperkt.

Prijs per persoon: € 85,- :
Wijnproeverij met aansluitend een 5 - gangen diner incl. uitgebreid wijnarrangement, water en koffie.

18:30 - 19:30
Ontvangst en inloop proeverij, tijdens deze Oostenrijkse proeverij krijgt u de kans om een 10- tal wijnen te proeven die wij zeker de moeite vinden, maar niet zullen worden geserveerd tijdens het diner.

19:30
We gaan aan tafel!
We hebben gekozen voor een opzet met grote tafels zodat u naast de mooie gerechten Oostenrijkse wijnen, de kans groot is dat u ook nieuwe mensen ontmoet. Bij sommige gangen wordt meer dan één wijn geserveerd, zodat spannende wijn-spijs combinaties de avond zullen passeren.

Tijdens het diner zullen de wijnen worden toegelicht door de Oostenrijkse Stephanie Lobner, managing director of Premium Estates.

Kortom; na deze avond heeft u culinair genoten en uw wijnkennis uitgebreid met dit prachtige land!

De Oostenrijkse wijnen kunt u deze avond tevens bestellen tegen een aantrekkelijke korting inclusief gratis thuisbezorging.

Reserveren is alleen mogelijk via: rotterdam@degoudenton.nl
Vermeld: naam, aantal personen en telefoonnummer en eventuele dieet- en allergiewensen.

Onvergetelijke, smaakvolle relatiegeschenken. Het hoeft niet moeilijk te zijn om je dierbaren, medewerkers of relaties te verrassen met een uniek pakket. Bij Wijnkoperij De Gouden Ton hebben wij hier al jarenlang ervaring in. Ieder jaar versturen wij (relatie)geschenken, die wij compleet op maat kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met wijn, onze druifspecifieke RIEDEL-glazen, een Coravin of heerlijke olijfolies. Voor geschenken met eigen producten ben je bij ons ook van harte welkom, zodat jouw pakket een eigen, unieke stempel krijgt. Wij bieden je hieronder wat inspiratie! Neem contact met ons op om jouw persoonlijke relatiegeschenken samen te stellen.

Voor de wijnliefhebber

Houden jouw dierbaren van rood, wit, mousserend of rosé? De mogelijkheden voor pakketten voor wijnliefhebbers zijn bij ons eindeloos. Van diverse wijnhuizen hebben wij ook speciale geschenkverpakkingen, zodat het ontvangen van een fles wijn iedere keer opnieuw een feestje is!

Voor de zoetekauw

Pepernoten, chocoladeletters en andere zoetigheden zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar. Stiekem vinden we het allemaal heerlijk! Een (relatie)geschenk waar iedere zoetekauw gelukkig van wordt: een combinatie met een van onze sherry’s. Vul jouw pakket aan met dé zoetige verslaving van jouw relatie en maak het geschenk tot een onvergetelijke, smakelijke verrassing.

Voor de Bourgondiër

Iedere wijnliefhebber die zijn wijn koestert, moet ook zijn glazen koesteren. Want de wijn kan nog zo mooi zijn, in het verkeerde glas zal hij nooit volledig tot zijn recht komen. Dat is de boodschap van glasproducent Riedel, die al tientallen jaren glazen en karaffen ontwerpt die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar die ook precies zijn afgestemd op bepaalde typen wijn of op een bepaald druivenras. Een perfect geschenk voor de relatie die zijn of haar wijnbeleving naar een hoger niveau wil tillen.

Voor de gadgetfreak

Op zoek naar een geschenk voor iemand die gek is op gadgets en technische snufjes? Kijk dan niet verder. Een Coravin is een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber én gadgetfreak. Coravin ontwikkelde een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Door middel van een ‘stainless steel teflon coated’ naald wordt het wijnglas gevuld. De ruimte die hierdoor in de fles ontstaat, wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed, aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, zoals die éne top-Bordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit met familie en of vrienden zonder de flessen allemaal te openen.

Voor de culinaire genieter

Naast wijnen hebben wij ook hoge kwaliteit distillaten, superieure azijnsoorten en smakelijke olijfolies. Een zeer aangename verrassing voor de culinaire genieter die jouw geschenk ontvangt!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 39
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen