Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 36

Dinsdag 11 September - Ontmoet de wijnmaker.
van 18:30 - 21:30 entree 25,-

Geïnspireerd door mijn laatste bezoek aan Matetic in Chili stond bij mij hoog op de verlanglijst om een proeverij met wijnmaker Julio te organiseren. Zelden heb ik zo’n gepassioneerd en duidelijk verhaal gehoord als de uitleg over zijn kijk op Biodynamische druiventeelt en de wijnproductie in Chili. Daarom ben ik heel blij dat hij nu naar Rotterdam komt.

Samen met restaurant Chung hebben we daarom een hele mooie avond georganiseerd.

Inloop wijnproeverij vanaf 18:30, we bieden hier de mogelijkheid om tot 19:30 alle wijnen rustig door te proeven aan de proeftafel. Dit geeft u de mogelijkheid eventueel iets later binnen te lopen als u 18:30 u niet redt.

Aan tafel 19:00 uur - 21:30,  5 mooie gerechtjes met bijpassende wijnen en de gepassioneerde toelichting van de wijnmaker zelf.

Wij hebben er al veel zin in.  U ook?

Entree 25,-

Reserveren verplicht, plaatsen zijn beperkt.

Op de avond zelf ontvangt u een bestel formulier waar u met een aantrekkelijke korting de wijnen direct kunt bestellen. (bij aankoop van 150,- aan Matetic wijnen ontvangt u de 25,- terug)

Reserveren via: Rotterdam@degoudenton.nl
Bij reservering graag naam, telefoonnummer en aantal personen en eventuele allergieën vermelden.

Locatie:
Restaurant Chung
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Dit is vanuit onze winkel 50 meter lopen, parkeren is dan ook het makkelijkst in de Meent Garage of openbaar vervoer vanaf Blaak.

Zomer Festival Proeverij

zaterdag 18 augustus 2018

Zomerse muziek en zomerse sferen vullen deze dag onze goed gekoelde winkel.

Een prachtige selectie van 30 echte zomerwijnen staat klaar. Stuk voor stuk zomertoppers met een eigen verhaal en karakter. Daarbij serveren we een fijne selectie hapjes.

Lees meer

Bron: Espanje magazine

Lange tijd was Ribera del Dureo het kleine broertje van La Rioja. Inmiddels behoren de vinos uit deze streek tot de wereldtop. Neem bij Burgos de afslag richting Madrid en in nog geen uurtje vind je bodega na bodega met eeuwenoude ondergrondse kelders waar de mooiste wijnen liggen te rijpen.
tekst: Sander de Vaan

Aan de ‘gouden mijl, nabij het dorp Peñafiel en de rivier de Duero, liggen de bekendste bodega’s, waaronder Vega Sicilia, die al anderhalve eeuw peperdure wijnen maakt. Leuk om te weten, maar een bezoek aan deze firma kun je vergeten: men houdt de deuren hermetisch gesloten. En dus beginnen we in Pesquera, bij de gelijknamige bodega van Alejandro Fernández. De eigenaar heeft net zijn ontbijt genuttigd, twee gebakken eitjes, een stuk chorizo en twee glazen wijn: ‘De dokter zegt dat wijn goed voor je hart is, met het is natuurlijk óók goed voor de liefde,’ zegt hij met een knipoog.

Lees meer

The white (secret) edition

zaterdag 22 september 2018

10 verrassende witte wijnen die je waarschijnlijk nog niet kende. Inheemse druivensoorten die niet altijd de bekendheid krijgen die ze verdienen. Wijnmakers met een bijzonder verhaal en druiven een even bijzonder karakter. Een geweldige proeverij waarbij er een wereld, met wellicht nieuwe favorieten, open gaat!

Lees meer

Graag gaan wij samen met jou op ontdekkingsreis in onze winkel. Met meer dan 800 wijnen in onze winkel valt er genoeg te ontdekken. En niets is leuker om dat met een glas in de hand te doen!

Wij kiezen voor een toegankelijke concept om met veel nieuwe mensen kennis te maken, en daarom houden we ook de kosten laag. Dit is dus dé manier om een vriend of vriendin, vader of moeder uit te nodigen en samen een avond in wijn wilt verdiepen.

Je betaalt slechts € 25,-p.p. voor een geheel verzorgde proeverij en bij aanschaf van minimaal € 150,- aan wijn ontvang je het inschrijfgeld al terug!

Ja, over smaak valt te twisten!

Maak de keuze eens niet op basis van het etiket, maar gewoon jouw smaak!

Alle proeverijen vinden plaats in de winkel aan de proeftafel met Riedel glaswerk onder professionele begeleiding van Sigurd Snoeys (oud top sommelier, eigenaar Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam).

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 36
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen