Van vrijdag 24 mei tot en dinsdag met 4 juni 2013 is iedereen welkom aan de rand van de aspergeakker in Blaricum (Bergweg, tegenover nr. 10). Asperges in de Akker is een culinair evenement waarbij de unieke locatie met uitzicht op de aspergevelden het decor vormt voor een luxe viergangen aspergediner.

Al voor het vierde jaar wordt de stijlvol aangeklede bedoeïenentent opgebouwd langs de aspergevelden in Blaricum. Dat betekent weer genieten van culinaire hoogstandjes met eerste kwaliteit asperges. Gedurende 12 dagen schuiven er weer honderden gasten aan die, naast het eten van aspergegerechten, ook genieten van de heerlijke wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton. Menuprijs is € 69,50.

Met de Wijnkoperij De Gouden Ton Avond op woensdag 29 mei vindt er dit jaar wederom een aparte wijnavond plaats, georganiseerd in samenwerking met Wijnkoperij De Gouden Ton uit Laren. Tijdens deze avond ligt het accent, naast het eten van aspergegerechten, op de bijzondere wijnen die bij het diner geschonken worden. Kosten van dit all-in arrangement bedragen € 110,00.

Zowel bedrijven als particulieren weten Asperges in de Akker te vinden. De afgelopen drie edities hebben de gasten de locatie als zeer inspirerend ervaren. Bedrijven komen met hun relaties of medewerkers om iets te vieren of organiseren er een netwerkbijeenkomst. En particulieren komen genieten van een unieke ervaring die verder gaat dan een avondje uit eten. De locatie leent zich overdag ook uitstekend voor presentaties, lezingen of andere inspirerende ontmoetingen.

Reserveren voor de wijnavond van Wijnkoperij De Gouden Ton Laren kan via laren@degoudenton.nl of www.zmaakt.nl. Voor reserveringen op alle andere dagen verwijzen we u graag direct naar www.zMaakt.nl.

Het boeken van een exclusieve middag of avond is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Maarten Beuningh via maarten@zmaakt.nl of bel 06 47 240 810.