Hans Vianen presenteert a.s. zondag 15 juni in het programma Business Class met Harry Mens Champagne Billecart-Salmon Brut Rosé. De Rosé Champagne wordt door kenners en alle vakbladen geroemd om zijn kwaliteit en is de absolute top. In Nederland is deze Champagne Brut Rosé door de bladen WINELIFE, Proefschrift en Perswijn uitgeroepen tot de nr. 1 champagne Rosé. Hij wordt geschonken in toprestaurants en tophotels over de gehele wereld. Hans zal de Champagne schenken in een mooi Sommelier-champagne glas van het merk Riedel.

Business Class wordt a.s. zondag 15 juni eenmalig op RTL 5 uitgezonden om 10.30 uur. Om ca. 12.50 uur is er een extra herhaling op RTL 4 en ’s avonds rond middernacht op RTL 7.

De Champagne is via deze link te bestellen. Alleen dit weekend* betaalt u zelfs bij een bestelling van 1 fles GEEN bezorgkosten. 

Mocht u 'm van te voren eerst even willen proeven? Dit is a.s. zondag mogelijk in onze vestigingen in Den Haag (Denneweg 81), Amsterdam (Willemsparkweg 158) en Oosterhout (St. Janstraat 10). De winkels zijn geopend van 13:00 - 15:00 uur. 

* Van vrijdag 13 juni t/m maandag 16 juni.