Het hart van de Nieuw-Zeelandse wijn bevindt zich op het Zuidereiland en dan met name in Marlborough. Isabel Estate Vineyard is één van de grootste familiewijnhuizen in deze regio en richt zich volledig op het produceren van ‘Estate’ wijnen, dat wil zeggen wijnen gemaakt van druiven uit wijngaarden die volledig onder eigen controle staan.

In plaats van de uitstekende druivenoogst van de jongere aanplant van druivenstokken te verkopen dacht Isabel Vineyard "laten we er zelf een wijn van maken". Voilà; het nieuwe label "Dr Renwick" is een feit!
Vernoemd naar de op het Zuidereiland zeer bekende Dokter Thomas Renwick die halverwege de 19e eeuw op het landgoed woonde. Naast zijn ambt als dokter vervullende hij ook de rol van vooraanstaand onafhankelijkheidsdenker en runde hij een eigen, kleine bierbrouwerij.

De knisperende Sauvignon Blanc en de sappige Pinot Noir van het Dr Renwick label zijn de hele maand januari extra voordelig te koop via de webshop. De wijnen zijn niet meer in ons assortiment.