Sinds 1995 kookt Gert Jan Cieremans in Scheveningen bij Seinpost. Hij bracht er de Michelin ster en staat nu aan het hoofd van het bedrijf. De wijnkaart is bijzonder met circa 60% van alle wijnen tussen de € 40,- en € 60,- euro aan tafel. Uit de collectie van Wijnkoperij de Gouden Ton vonden een slordige 120 titels de weg naar de wijnkaart.  Dat zegt veel. Niet alleen passen onze wijnen goed in het prijs/prestatie profiel van Seinpost, maar het bewijst ook dat men daar erg goed kan proeven!. Bravo Seinpost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de gebruikelijke wijze van inschenken van één van Spanje’s meest eigenwijze wijnen, de witte Getariako Txakolina. Mogelijk de ultieme viswijn. Knisperend fris, strakdroog en geniaal naast visgerechten. Het Scheveningse vis (sterren) restaurant Seinpost schenkt onze Txakolina (spreek uit tsjakkolina) bij de prachtige creaties van sterrenchef Gert Jan Cieremans.

Seinpost Chef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al een kleine twintig jaar schitteren de wijnen van Baumard op de wijnkaart van sterrenrestaurant Seinpost in Scheveningen. Eind oktober is er een Baumard week dat duurt van 24 oktober tot en met 31 oktober. Chef Gert Jan Cieremans serveert een fraai 5 gangen menu en daarbij worden vijf, bijpassende wijnen van Florent Baumard per glas geschonken. Voor de samenstelling van het menu en de bijpassende wijnen zie www.seinpost.nl