Dinsdag 11 September - Ontmoet de wijnmaker.
van 18:30 - 21:30 entree 25,-

Geïnspireerd door mijn laatste bezoek aan Matetic in Chili stond bij mij hoog op de verlanglijst om een proeverij met wijnmaker Julio te organiseren. Zelden heb ik zo’n gepassioneerd en duidelijk verhaal gehoord als de uitleg over zijn kijk op Biodynamische druiventeelt en de wijnproductie in Chili. Daarom ben ik heel blij dat hij nu naar Rotterdam komt.

Samen met restaurant Chung hebben we daarom een hele mooie avond georganiseerd.

Inloop wijnproeverij vanaf 18:30, we bieden hier de mogelijkheid om tot 19:30 alle wijnen rustig door te proeven aan de proeftafel. Dit geeft u de mogelijkheid eventueel iets later binnen te lopen als u 18:30 u niet redt.

Aan tafel 19:00 uur - 21:30,  5 mooie gerechtjes met bijpassende wijnen en de gepassioneerde toelichting van de wijnmaker zelf.

Wij hebben er al veel zin in. U ook?

Entree 25,-
Reserveren verplicht, plaatsen zijn beperkt.

Op de avond zelf ontvangt u een bestel formulier waar u met een aantrekkelijke korting de wijnen direct kunt bestellen. (bij aankoop van 150,- aan Matetic wijnen ontvangt u de 25,- terug)

Reserveren via: rotterdam@degoudenton.nl
Bij reservering graag naam, telefoonnummer en aantal personen en eventuele allergieën vermelden.

Locatie:
Restaurant Chung
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Dit is vanuit onze winkel 50 meter lopen, parkeren is dan ook het makkelijkst in de Meent Garage of openbaar vervoer vanaf Blaak.