Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16

Wat je wijnwensen ook zijn, bij Wijnkoperij De Gouden Ton in Heemstede zorgen we ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Liever nog overtreffen we je verwachtingen.

Lees meer

Château Miraval ligt in een vallei met een dicht bos, fraaie terrassen, olijfbomen en natuurlijk de beroemde wijngaarden. Als je het domein betreedt, volg je een kilometer lang een smal bospad tot zich het walhalla openbaart: de rijkdom aan flora en fauna, de prachtige wijngaarden en de overdaad aan lavendel is overweldigend. Net als de serene rust die er heerst.

Lees meer

Voor iedereen die zich vastklampt aan de mantra ‘rode wijn drink je op kamertemperatuur en alleen witte wijn, rosé en champagne drink je koud’ hebben we goed nieuws: met het lezen van deze blog gaat er een wereld voor je open. Allereerst omdat we je gaan laten wennen aan het idee dat gekoelde rode wijn errug lekker is. En ten tweede omdat we je een paar mooie weetjes over temperatuur gaan vertellen.

Lees meer

Asperges, onlosmakelijk verbonden met de lente. Met de eerste zonnestralen verschijnen op de markt de eerste exemplaren, niet te betalen natuurlijk, maar met enig geduld goed te doen. En zo makkelijk te bereiden: gewoon koken, goede ham erbij, aardappeltje, klontje boter, easy! Maar wat drink je erbij? Job Verhaar, eigenaar van De Gouden Ton Amsterdam geeft advies.

Lees meer

De beste wijnen ontstaan uit een harmonieus samenspel tussen mens en natuur. De rijke diversiteit van iedere wijngaard, iedere druivensoort en iedere wijn weerspiegelt het eeuwenoude vakmanschap van Alois Lageder en zijn nadruk op biodynamische principes. Alois Lageder staat symbool voor de hoogste kwaliteitsstandaard in wijnbouw en vinificatie.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen