Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16

Voor iedereen die zich vastklampt aan de mantra ‘rode wijn drink je op kamertemperatuur en alleen witte wijn, rosé en champagne drink je koud’ hebben we goed nieuws: met het lezen van deze blog gaat er een wereld voor je open. Allereerst omdat we je gaan laten wennen aan het idee dat gekoelde rode wijn errug lekker is. En ten tweede omdat we je een paar mooie weetjes over temperatuur gaan vertellen.

Lees meer

Asperges, onlosmakelijk verbonden met de lente. Met de eerste zonnestralen verschijnen op de markt de eerste exemplaren, niet te betalen natuurlijk, maar met enig geduld goed te doen. En zo makkelijk te bereiden: gewoon koken, goede ham erbij, aardappeltje, klontje boter, easy! Maar wat drink je erbij? Job Verhaar, eigenaar van De Gouden Ton Amsterdam geeft advies.

Lees meer

De beste wijnen ontstaan uit een harmonieus samenspel tussen mens en natuur. De rijke diversiteit van iedere wijngaard, iedere druivensoort en iedere wijn weerspiegelt het eeuwenoude vakmanschap van Alois Lageder en zijn nadruk op biodynamische principes. Alois Lageder staat symbool voor de hoogste kwaliteitsstandaard in wijnbouw en vinificatie.

Lees meer

Een fles rode wijn in de koelkast. Het klinkt vreemd, maar het is minder raar dan je denkt. Sommige sommeliers zweren er zelfs bij.

Lees meer

Wijn met kurk; erg vervelend, maar wat is het precies? Hoe herken je het en hoe kan je het voorkomen? In dit blog beantwoorden onze wijnexperts al deze vragen voor je en geven ze 3 cruciale tips om dit te voorkomen.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen