Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Perrin Week 2019

Van vrijdag 5 april 2019 tot zondag 14 april 2019

Van vrijdag 5 t/m zaterdag 13 april vindt het FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN plaats. Tijdens deze periode geldt de volgende aanbieding op vijf geselecteerde wijnen: BIJ AANKOOP VAN 5 FLESSEN ONTVANG JE ER 1 GRATIS!

Deze vijf wijnen zijn:

Famille Perrin

In de loop van vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden verworven met de beste terroirs in de zuidelijke Rhônevallei. Het beheer van de wijngaarden en de vinificatie gebeuren volgens dezelfde principes en overtuiging als die van Château de Beaucastel. Binnen het assortiment ‘Famille Perrin’ ontdek je de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellaties zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

Actievoorwaarden FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN

Wie organiseert deze actie?

Deze actie wordt georganiseerd door Wijnkoperij De Gouden Ton, Veenderveld 55, 2371 TT Roelofarendsveen.

Waarvoor gelden deze actievoorwaarden?

Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN’ (hierna: actie). Door mee te doen aan de actie stem je in met deze actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden zijn te raadplegen en te printen via www.degoudenton.nl

Wat is de actieperiode?

De actie loopt van 05-04-2019 tot en met 13-04-2019.

Wat houdt de actie in?

Van vrijdag 5 t/m zaterdag 13 april vindt het FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN plaats. Tijdens deze periode geldt de volgende aanbieding op vijf geselecteerde wijnen: bij aankoop van 5 flessen ontvang je er 1 gratis! Deze vijf wijnen zijn: Luberon Blanc, Luberon Rosé, Ventoux Rouge, Côtes du Rhône Réserve Blanc en Côtes du Rhône Réserve Rouge.

 • De actie is niet geldig in combinatie met eventueel andere geldende kortingen/acties.
 • De actie loopt zolang de voorraad strekt.
 • De actie is geldig in deelnemende winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton en op degoudenton.nl
 • De waarde van deze speciale actie van Wijnkoperij De Gouden Ton is niet inwisselbaar voor contant geld en niet inwisselbaar voor producten en/of services van Wijnkoperij De Gouden Ton.

3 kortingsregels:

 • 5x Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge + 1 x Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.
 • 5 x Côtes du Rhône Réserve Blanc + 1 x Côtes du Rhône Réserve Blanc, Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.
 • 5 x Côtes du Rhône Réserve Rouge + 1 x Côtes du Rhône Réserve Rouge, Côtes du Rhône Réserve Blanc, Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.

Wie kan er meedoen aan deze actie?

Deelname aan de actie is niet mogelijk voor minderjarigen: personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt.

Wat als ik een opmerking of klacht heb over de actie?

Vragen, opmerkingen of klachten over deze actievoorwaarden en/of deze actie kun je indienen via het mailadres marketing@degoudenton.nl of via het telefoonnummer +31 (0)71 568 3310.

Overige punten

Wij besteden veel aandacht aan de organisatie van de actie. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie hierover niet volledig of niet juist is, of dat wij de actie en/of actievoorwaarden moeten aanpassen of de actie vroegtijdig moeten staken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het voornoemde of voor enige schade die voortvloeit uit deze actie.

Exclusieve wijnmakerslunch

zaterdag 10 maart 2018

Graag nodigen wij je uit voor een exclusieve wijnmakerslunch op zondag 10 maart. Ratatouille Food & Wine serveert een speciaal lunchmenu volledig afgestemd op de bijzondere wijnen van Premium Estates of Austria. Speciaal voor deze gelegenheid is Stefanie Lobner, ambassadrice van deze Oostenrijkse wijnen, aanwezig om de middag te voorzien van de verhalen achter de wijn!

Het luxe menu omvat de mooiste producten die worden begeleid door de bio-dynamische wijnen van de beste Oostenrijkse wijnmakers Willi Sattler, Fred Loimer, Fritz Wieniger en Gernot Heinrich. De middag zal worden afgesloten met een zeldzame 100 punten wijn uit de privekelder van Willi Sattler.

Programma exclusieve wijnmakerslunch

Datum: Zondag 10 maart
Tijd: Aanvang 12.30 uur
Kosten: € 139,- p.p. voor  6-gangenlunch – onder begeleiding van Stefanie Lobner, inclusief aperitief en 6 bijzondere wijnen, water en Lavazza koffie of thee.

Wil je bij deze exclusieve lunch aanwezig zijn? Reserveer dan snel jouw tafel via de website: www.ratatouillefoodandwine.nl of telefonisch 023-5427270 onder vermelding van wijnmakerslunch.

07-03 Wine Event Wirra Wirra in samenwerking met AAGR, restaurant Chung

Donderdag 7 maart staat er weer een hele mooie tasting op het het programma. Deze maal met de zeer sympathieke en altijd goedlachse Sam Temme van Wirra Wirra Vineyards, McLarenvale, Australië. Deze avond zal Sam Temme zelf de spannende wijnen van deze excentrieke winery toelichten. Tenminste, als hij boven de betoverende vibrerende klanken van onze didgeridoo speler uitkomt.
 
Deze muzikale vibes omlijsten de Aboriginal Art die speciaal voor dit event in de winkel zal worden geëxposeerd. De kunstwerken worden ter beschikking gesteld door Aboriginal Art Gallery Rotterdam. Als specialist van de Aboriginal Art zal Michel Arends de werken en kunstenaars toelichten.
 
Natuurlijk kunnen bijpassende happen niet ontbreken. Deze zullen worden verzorgd door gewaardeerde restaurateur en huisvriend chef Chung Wai Liu van Restaurant Chung. Dit wordt weer een onvergetelijke avond en het aantal deelnemers is beperkt dus reserveer snel!

Donderdag 7 maart
19:00 – 21:30 u
Inloop 18:30 u
Winkel Oppert 4A
Entree: 35,-

Reserveren via rotterdam@degoudenton.nl (€ 35,- p.p)

Wirra Wirra Vineyards – Sam Temme

De naam Wirra Wirra betekent ‘tussen de gombomen’ in de taal van de Aboriginals. Het is een van de mooiste boutique wineries van Australië. Hij werd opgericht aan het eind van de negentiende eeuw door Robert (Bob) Strangways Wigley, die tevens een beroemd cricketspeler was. In 1969 werd het bedrijf gekocht door Greg en Roger Trott, die het helemaal restaureerden en in de oude stijl herstelden. Nu behoort het tot de top van Australië en worden de wijnen geroemd in de hele wereld. Op Wirra Wirra hangt een sfeer van geluk en elke wijn vertelt zijn eigen verhaal.

Restaurant Chung

Chef Chung Wai Liu is van Aziatische afkomst, maar geboren en getogen in Rotterdam. Dit is ook terug te zien op de menukaart. De gerechten zijn in de basis Aziatisch en hebben een Europese twist. Omdat Chung ook sommelier is, kun je ervan op aan dat hij altijd de juiste wijn- en spijscombinaties weet te maken.

Aboriginal Art Gallery Rotterdam

Aboriginal Art Gallery Rotterdam vertegenwoordigt sinds 2007 in het hart van Rotterdam de inheemse cultuur uit Australië. Met veel toewijding en gebruik van het inmiddels in jaren opgebouwde netwerk, exposeert Aboriginal Art Gallery Rotterdam regelmatig hedendaagse Aboriginal Fine Art van al gevestigde inheemse kunstenaars, maar vooral ook van nieuwe en opkomende talenten.

reserveren via rotterdam@degoudenton.nl.

Proeven! Den Haag

zondag 10 maart 2019

Zondag 10 maart vindt PROEVEN! plaats, het jaarlijkse wijnproefevenement van Wijnkoperij De Gouden Ton. Er staat een uitgebreide selectie wijnen open en je maakt kennis met de makers! 

Belangrijkste gegevens Den Haag:

Datum: Zondag 10 maart
Tijd: 12:00 - 17:00 uur proeverij
Entree: € 10,00
Kaarten: degoudenton.nl/denhaag
Locatie:           Hotel Des Indes, Lange Voorhout 54-56, 2514 EG Den Haag


De producenten:

Tijdens de proeverij zijn de volgende producenten aanwezig:

 • Domaine Weinbach – Elzas – Frankrijk
 • Château de Beaucastel/Famille Perrin/Miraval – Rhône – Frankrijk
 • Domaine des Baumard – Loire – Frankrijk
 • Alois Lageder – Alto Adige – Italië
 • Matetic/Lemu – Casablanca Valley & San Antonio – Chili
 • Weingut Heymann – Löwenstein – Moezel - Duitsland

We zien je graag op zondag 10 maart vanaf 12.00 uur bij Hotel Des Indes. Kaarten zijn verkrijgbaar via degoudenton.nl/denhaag

Wijnkoperij De Gouden Ton
Denneweg 81
2514 CE Den Haag
070 346 9216
degoudenton.nl
denhaag@degoudenton.nl

Proeven! Amsterdam | Proeven! Amsterdam Centrum | Proeven! Bergen | Proeven! Den Haag | Proeven! Laren | Proeven! Oegstgeest | Proeven! Oosterhout | Proeven! Rotterdam

Proeven! Amsterdam

zaterdag 9 maart 2019

Zaterdag 9 maart vindt PROEVEN! plaats, het jaarlijkse wijnproefevenement van Wijnkoperij De Gouden Ton. Er staat een uitgebreide selectie wijnen open en je maakt kennis met de makers! Het event is op inschrijving. Aanmelden kan via Job Verhaar via het mailadres amsterdam@degoudenton.nl

Belangrijkste gegevens Amsterdam:

Datum: Zaterdag 9 maart
Tijd: 13:00 - 18:00 uur proeverij
Entree: Alleen op inschrijving
Locatie: In de winkel, Willemsparkweg 158 te Amsterdam


De producenten:

Tijdens de proeverij zijn de volgende producenten aanwezig:

 • Domaine Anne Gros - Bourgogne - Frankrijk
 • Domaine Weinbach – Elzas – Frankrijk

We zien je graag op zondag 9 maart vanaf 13.00 uur bij ons in de winkel.

Met vriendelijke groet,
Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam

Wijnkoperij De Gouden Ton
Willemsparkweg 158
1071 HS Amsterdam
020 679 6231
degoudenton.nl
amsterdam@degoudenton.nl

Proeven! Amsterdam | Proeven! Amsterdam Centrum | Proeven! Bergen | Proeven! Den Haag | Proeven! Laren | Proeven! Oegstgeest | Proeven! Oosterhout | Proeven! Rotterdam

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen