Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Meer dan 60 wijnen op de proeftafels (sorry we konden het niet laten) en een team van wijnspecialisten dat klaar staat voor u.

De bubbelbakfiets, op onze bakfietsbar hebben we een zeer ruime selectie aan mousserende wijnen waaronder ook champagnes te proeven.

De vin nature tafel, hier vindt u een grote selectie aan echte vin nature. Altijd al eens willen proeven of al een groot fan? Wij adviseren je graag.

De thuiswijnen zijn ook breed vertegenwoordigd, dus je nieuwe betaalbare favoriet is ook snel gevonden. Hier bij hoort ook het zuid-Franse CORETTE waar ook nog de 5+1 actie op van toepassing is.

PRIMEUR: Tijdens de proeverij kunt u kennis maken met het aller nieuwste, meest inventieve wijn schenk systeem de Coravin Eleven.

Bij bestelling op het bestel/proef formulier ontvangt u alleen zondag aantrekkelijke kortingen en specials, dus laat deze kans niet schieten. Betaling kan direct per PIN en we zorgen dat de wijnen de week na de proeverij opgehaald of thuis bezorgd kunnen worden.

PS: we hebben het vriendelijke verzoek geen kinderen mee te nemen naar dit event. We willen voorkomen dat er per ongeluk schade ontstaat aan de kunstwerken.

13.00-17.00 uur - locatie Garage Rotterdam, Goudsewagenstraat 27.

Steenberg

dinsdag 23 oktober 2018

Op dinsdagavond 23 oktober organiseren wij een wijndiner samen met JD Pretorius, wijnmaker van Steenberg uit Zuid-Afrika. De wijnen zullen gecombineerd worden met een aantal heerlijke gerechten bij Restaurant D&C in Amsterdam.

19.00-23.00 uur - AMSTERDAM CENTRUM, Restaurant D&C, Kerkstraat 377

Steenberg

woensdag 24 oktober 2018

Op woensdagavond 24 oktober organiseert Wijnkoperij De Gouden Ton Den Haag een wijn-spijs-event op een locatie in de Haaglanden. JD Pretorius presenteert de wijnen van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Steenberg, die begeleid worden door een aantal mooie gerechten.

18.30-23.00 uur - locatie nog niet bekend

Château Fuissé

zaterdag 3 november 2018

Philip Tuinder van Château Fuissé komt op zaterdag 3 november naar onze winkel en laat je graag kennis maken met zijn bijzondere wijnen uit Pouilly-Fuissé. Dit wil je toch niet missen?

14.00-16.30 uur - in de winkel, AMSTERDAM CENTRUM, Utrechtsestraat 94

Premium Estates

dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november gaan we weer aan de slag met chef Dimitri Roedoe van Restaurant ‘t Ambachthuys. En met wijnen van de Oostenrijkse wijnmakers Fred Loimer, Gernot Heinrich en Fritz Wieninger. Eerst een proeverij van 20 wijnen, dan een spannend vijfgangendiner.

18.30-22.00 uur - ROTTERDAM, Restaurant ’t Ambachthuys, Kerkstraat 10

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen