Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pere Ventura Cava Proeverij

zaterdag 12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober a.s. is dhr. van Oorschot van het wijnhuis Pere Ventura bij ons aanwezig in de winkel. Van 14:00 tot 17:00 uur laat hij je met alle plezier de verschillende Cava's proeven, waaronder de heerlijke vintage Cava van het domein. Daarbij kan hij je alle verschillen vertellen en misschien trekken we nog wel een heerlijk flesje Priorat open. Daar wil je bij zijn toch? Aanmelden is gewenst. Dit kan door een mailtje te sturen naar rotterdam@degoudenton.nl of loop even bij ons binnen.

High Wine - Fall Fashion Fever

zondag 29 september 2019

Op zondag 29 september organiseren wij in samenwerking met Madeleine Lingerie en Celeste Parfums een High Wine in Restaurant Oker!

Onder het genot van een waanzinnige driegangen lunch met wijnarrangement, kun je genieten van een fantastische fashionshow met de mooiste lingerie voor dit najaar, een Riedel glaswerk presentatie, én maquilleur Enrico van Guerlain die deze middag de nieuwe fall/winter look presenteert.

Onze special guest Dirk Taat is ook aanwezig en natuurlijk gaan alle gasten naar huis met een goedgevulde goodiebag. Wil jij dit event ook niet missen? Koop dan nu je kaarten voor €45,- via denhaag@degoudenton.nl.

Wine, Sail and support Rotterdam

vrijdag 6 september 2019

VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2019

Locatie: Lloydkade, Rotterdam
Zeilen brengt mensen samen, net als wijn: emotie passie en doorzettingsvermogen. Met deze ingrediënten als basis verzorgt eigenaar en sommelier Sigurd Snoeys van Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam een avond vol met mooie verhalen en verrassende wijnen. Meer informatie: Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam. Boeken via Zeilschip Eendracht.

Beste wijnliefhebber,

In samenwerking met Restaurant 't Ambachthuys in Hillegersberg Rotterdam organiseren wij een fantastisch 4-gangen diner.

U wordt deze avond in de watten gelegd en u proeft de meest heerlijke gerechten van chefkok Dimitri Roedoe en zijn brigade. Sommelier en eigenaar Sigurd Snoeys van Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam zal op deze avond bij iedere gang begeleidende, mousserende wijnen schenken.

Er zullen mooie combinaties worden gemaakt tussen de gerechten, wijnen en het verhaal achter de wijnhuizen.

Het 4-gangen diner bieden wij u aan voor € 99,95 per persoon en is inclusief mousserende wijnen, water en koffie.

 • Datum: zondag 8 september
 • Locatie: Restaurant 't Ambachthuys Hillegersberg
 • Inloop vanaf 17:30 - Aanvang diner om 18:00 uur

Meer info of aanmelden? Bel of mail met Restaurant 't Ambachthuys via 010-840 36 08 / info@hetambachthuys.nl

Graag tot dan!

Zomerproeverij GTR

zaterdag 8 juni 2019

Zomerproeverij
Zaterdag 8 juni
13:00-17:00u.
In de winkel
Entree gratis

Proef de lekkerste zomerwijnen onder het genot van een gezellig, zomers muziekje. Van fris wit tot mooie rosé wijnen en zelfs licht gekoeld rood. Dus kom gezellig langs en scoor heerlijke wijnen voor de zomerse dagen!

Tevens kiezen we op deze dag de FAVORIETE ROSÉ VAN 2019! En daar hebben wij jullie hulp bij nodig... Breng tijdens de proeverij je stem uit op jouw favoriete rosé en maak tevens kans op een mooie prijs! De winnende rosé zal de gehele zomer extra aantrekkelijk geprijsd verkrijgbaar zijn!

Aanmelden voor de proeverij is gewenst. Stuur even een mailtje, graag weten wij met hoeveel personen je erbij bent.

Tot dan!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen