Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Grote najaar proeverij

zondag 4 november 2018

Grote Najaar Proeverij Oegstgeest

De grote najaar proeverij komt er aan. Met meer dan 70 open wijnen voor de winter en de feestdagen laat ik graag zien wat voor moois wij allemaal te bieden hebben.
 
Datum: Zondag 4 november
Tijd: 13:30 en 18:00 (doorlopend)
Locatie: Het Glazen Huis in het clubhuis van LOHC
Adres: Hofbroekerlaan 51, Oegstgeest
Kaarten: www.degoudenton.nl/oegstgeest of in de winkel (voorverkoop 7,50, aan de deur 10,-)
 
Wij presenteren een rijke selectie met wijnen uit alle windstreken. Als gastproducent is de Famille Perrin uit de Rhône vallei aanwezig. Zij maken o.a. de fameuze Beaucastel Châteauneuf-du-Pape die wij uiteraard ook laten proeven. Ook heb ik een selectie gemaakt met 16 van mijn favoriete wijnen van het moment waaronder de Château Fuissé, Pouilly Fuissé Tête de Cru en de Limited Edition Pinot Noir van Matetic Vineyards.
 
Mijn vaste team met wijnvrienden zal de andere tafels bemannen (mousserend, divers wit en rood voor de winterkeuken) en gastchef Pamela Leopold van PamKookt zorgt voor de culinaire begeleiding.
 
Uiteraard zullen wij deze dag ook diverse wijnen in een mooie aanbieding gieten.
 
Graag hoop ik je te zien!
 
Met vriendelijke groet,
 
Ian

Oostenrijk @ 't Ambachthuys

dinsdag 6 november 2018

Oostenrijk @ 't Ambachthuys, Wijndiner en proeverij

Oostenrijk @ 't Ambachthuys,
Wijndiner en proeverij
Dinsdag 6 November 18:30 - 22:00

Vanwege het grote succes van het vorige wijn-spijs diner bij het restaurant ‘t Ambachthuys, is het tijd voor weer een nieuwe wijnavond bij dit toprestaurant!

Wij hebben altijd al een voorliefde voor Oostenrijkse wijnen gehad. Oostenrijk staat bij ons voor kwaliteitswijnen met veel diversiteit. Er bestaat in Oostenrijk een mooie club bevriende wijnmakers wie onder de naam ‘Premium Estates’ hun wijnen op de markt brengen. Stuk voor stuk wijnmakers welke heel professioneel en biodynamisch werken en op hoog kwaliteitsniveau presteren. En daarnaast, het zijn ook nog eens gastvrije en inspirerende personen kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Geniet mee en schrijf nu in voor deze culinaire topavond! Het aantal plaatsen is beperkt.

Prijs per persoon: € 85,- :
Wijnproeverij met aansluitend een 5 - gangen diner incl. uitgebreid wijnarrangement, water en koffie.

18:30 - 19:30
Ontvangst en inloop proeverij, tijdens deze Oostenrijkse proeverij krijgt u de kans om een 10- tal wijnen te proeven die wij zeker de moeite vinden, maar niet zullen worden geserveerd tijdens het diner.

19:30
We gaan aan tafel!
We hebben gekozen voor een opzet met grote tafels zodat u naast de mooie gerechten Oostenrijkse wijnen, de kans groot is dat u ook nieuwe mensen ontmoet. Bij sommige gangen wordt meer dan één wijn geserveerd, zodat spannende wijn-spijs combinaties de avond zullen passeren.

Tijdens het diner zullen de wijnen worden toegelicht door de Oostenrijkse Stephanie Lobner, managing director of Premium Estates.

Kortom; na deze avond heeft u culinair genoten en uw wijnkennis uitgebreid met dit prachtige land!

De Oostenrijkse wijnen kunt u deze avond tevens bestellen tegen een aantrekkelijke korting inclusief gratis thuisbezorging.

Reserveren is alleen mogelijk via: rotterdam@degoudenton.nl
Vermeld: naam, aantal personen en telefoonnummer en eventuele dieet- en allergiewensen.

Meer dan 60 wijnen op de proeftafels (sorry we konden het niet laten) en een team van wijnspecialisten dat klaar staat voor u.

De bubbelbakfiets, op onze bakfietsbar hebben we een zeer ruime selectie aan mousserende wijnen waaronder ook champagnes te proeven.

De vin nature tafel, hier vindt u een grote selectie aan echte vin nature. Altijd al eens willen proeven of al een groot fan? Wij adviseren je graag.

De thuiswijnen zijn ook breed vertegenwoordigd, dus je nieuwe betaalbare favoriet is ook snel gevonden. Hier bij hoort ook het zuid-Franse CORETTE waar ook nog de 5+1 actie op van toepassing is.

PRIMEUR: Tijdens de proeverij kunt u kennis maken met het aller nieuwste, meest inventieve wijn schenk systeem de Coravin Eleven.

Bij bestelling op het bestel/proef formulier ontvangt u alleen zondag aantrekkelijke kortingen en specials, dus laat deze kans niet schieten. Betaling kan direct per PIN en we zorgen dat de wijnen de week na de proeverij opgehaald of thuis bezorgd kunnen worden.

PS: we hebben het vriendelijke verzoek geen kinderen mee te nemen naar dit event. We willen voorkomen dat er per ongeluk schade ontstaat aan de kunstwerken.

13.00-17.00 uur - locatie Garage Rotterdam, Goudsewagenstraat 27.

Steenberg

dinsdag 23 oktober 2018

Op dinsdagavond 23 oktober organiseren wij een wijndiner samen met JD Pretorius, wijnmaker van Steenberg uit Zuid-Afrika. De wijnen zullen gecombineerd worden met een aantal heerlijke gerechten bij Restaurant D&C in Amsterdam.

19.00-23.00 uur - AMSTERDAM CENTRUM, Restaurant D&C, Kerkstraat 377

Steenberg

woensdag 24 oktober 2018

Op woensdagavond 24 oktober organiseert Wijnkoperij De Gouden Ton Den Haag een wijn-spijs-event op een locatie in de Haaglanden. JD Pretorius presenteert de wijnen van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Steenberg, die begeleid worden door een aantal mooie gerechten.

18.30-23.00 uur - locatie nog niet bekend

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen