Beste wijnliefhebber,

Zoals wij afgelopen vrijdag lieten weten per mail, willen wij je graag blijven voorzien van onze wijnen. 

Drive Through

We organiseren daarom in al onze winkels een ‘Drive Through’: je appt of belt de dichtstbijzijnde winkel je bestelling met je gewenste afhaaltijdstip. Zij sturen je een tikkie en maken de bestelling klaar. Op het afgesproken tijdstip, rij je de auto voor de winkel, begroeten we je op gepaste afstand en zetten we de bestelling in je achterbak. 

Thuisbezorging

Ook bezorgen wij graag bij je thuis. Vanuit de winkel leveren we alléén in de nabije omgeving van de winkel. Vanaf een bestelling van 6 flessen leveren we gratis en op afspraak. Betaling doen we ook via een vooraf gestuurde tikkie. Alle bestellingen bezorgen we tot aan de voordeur.

Je bestelling doorgeven? Bekijk hier de contactgegevens per winkel. Je kunt ook via de webshop bestellen. Dan leveren we gratis vanaf € 50,-. 

In de winkel

Je blijft uiteraard ook van harte welkom in onze winkels, hier vragen we je je aan onderstaande regels te houden zodat we het risico van verspreiding voorkomen. Uiteraard nemen onze winkelmedewerkers de RIVM maatregelen ook in acht en wassen regelmatig hun handen en behouden afstand.

  1. Bezoek de winkel alleen als je volledig klachtenvrij bent en neem de hygiënemaatregelen van het RIVM in acht.
  2. Hou zoveel mogelijk afstand (1,5 meter). 
  3. Schud geen handen, geef geen high-fives of knuffels. Zwaaien mag natuurlijk.

Wij blijven onze uiterste best doen om, desondanks deze maatregelen, je de beste service te bieden. Mochten er vanuit de overheid of van het RIVM nieuwe maatregelen aangekondigd worden, dan zullen we deze uiteraard opvolgen. 

We hopen op je begrip en medewerking. Daarnaast wensen we onze klanten veel sterkte in deze bijzondere tijden. We hopen zo snel mogelijk weer in gezondheid met elkaar te kunnen proosten.

Team Wijnkoperij De Gouden Ton

Bekijk hier de openingstijden van alle winkels van Wijnkoperij De Gouden ton.