Een van de meest prestigieuze wijnhuizen van Spanje, ENATE, heeft zijn wijnen in de aanbieding met 5+1 gratis.* Profiteer nu!

Wijn en kunst


Bodegas ENATE is een van de meest prestigieuze wijnhuizen van Spanje. Het wijnhuis ligt in het dorp Salas Pajas, in Somontano. Somontano betekent letterlijk ‘aan de voet van de berg’, de wijngaarden liggen aan de voet van de Pyreneeën. Door de enorme verschillen tussen dag- en nachttemperaturen ontstaan aromatische wijnen die met veel liefde en aandacht worden geproduceerd.Bij weinig wijnbedrijven gaan wijn en kunst zó samen als bij ENATE. De state-of-the-art bodega is een wijnhuis én een museum, met werken van vele contemporaine Spaanse en internationale schilders. Deze werken zijn terug te vinden op de etiketten van de wijnen.* De aanbiedingsprijs is geldig op 6 flessen van dezelfde soort wijn. Niet geldig in de mix.

CHARDONNAY '234Deze wijn is geweldig als chique aperitief of verkoelende 'chill-out' wijn. Heerlijk bij gerechten met zeevis, schelp- en schaaldieren en pasta-schotels. Met een intens aroma, met nuances van appel, perzik, wilde venkel en exotische vruchten.


Van € 11,95
 voor € 9,96 bij 6 flessen

CHARDONNAY FERMENTADO EN BARRICADeze Chardonnay heeft heerlijke smaakaroma's. Vooral verrassend lekker bij stevige visgerechten of bij smaakvolle, romige half harde kazen.

Van € 21,95
 voor € 18,29 bij 6 flessen

CABERNET SAUVIGNON MERLOTDe Spanjaarden drinken deze wijn graag gekoeld. De wijn heeft een volle, robijnrode kleur. In de mond is deze medium vol van structuur met fruitige aroma's en elegante houttonen op de achtergrond.


Van € 10,95 voor € 9,13 bij 6 flessen

CRIANZA TEMPRANILLO CABERNETDeze wijn heeft een diep kersenrode kleur. Ideaal voor bij gerechten waarin gerookt vlees of vleeswaren de hoofdrol spelen. In de mond is deze wijn vol van structuur, goed in evenwicht dankzij de rijpe tannines en het frisse zuur.


Van € 12,95
 voor € 10,79 bij 6 flessen

SYRAH SHIRAZ


De Syrah Shiraz is een uitstekende begeleider van krachtige vleesgerechten van de grill, barbecue, of uit de oven, al dan niet geserveerd met rijke sauzen. 

Van € 33,00 voor € 27,50 bij 6 flessen