Riedel Proeverij

Kom zondag 5 november a.s. naar de

Exclusieve Riedel-proeverij

Met laetizia Riedel in Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Benieuwd hoe ‘op maat gemaakt’ glaswerk je smaakbeleving naar een hoger niveau tilt? Als je wijn drinkt, wil je optimaal genieten van de aroma’s, de geuren en de smaken. Die worden bepaald door het druivenras, het terroir, de liefde van de wijnmaker én het glas waaruit je drinkt.

Riedel is dé trendsetter op het gebied van wijnglazen. Het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel is al ruim 250 jaar een glasblazersbedrijf. In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontdekte Claus Riedel dat het glasformaat een veel grotere invloed had op de smaak van wijn dan iedereen dacht. Wijndrinkers zijn het er sindsdien over eens: als je ooit een Riedel-glas hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders.

Ervaar het zelf

Zondag 5 november aanstaande ben je welkom bij de exclusieve Riedel Proeverij in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Tijdens de proeverij laat gastvrouw Laetizia Riedel je kennismaken met de bijzondere eigenschappen van Riedel Veritas-glaswerk.

Laetizia Riedel maakt met haar charmante voorkomen en sprankelende manier van vertellen elke Riedel proeverij tot een onvergetelijke ervaring. Ze geeft je een exclusieve kijk in de wereld van Riedel. En na afloop van de proeverij met prachtige wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton neem je je Riedel Veritas-proefglazen t.w.v. € 73,50 mee naar huis!

Riedel ProeverijRiedel ProeverijRiedel Proeverij 

Optioneel: Lunch bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Trakteer jezelf op een heerlijke zondag door aansluitend op de proeverij te lunchen bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. In restaurant Bridges serveert Executive Chef Andrès Delpeut een tweegangenlunch – inclusief wijn en koffie of thee – voor € 55,00 per persoon.

Riedel Proeverij

Proeverij met exclusieve 
wijnen, inclusief 3 
Riedel Veritas-glazen

Nu: € 54,95 per persoon

> Klik hier voor kaarten <

Lunch at Sofitel Legend The Grand

Tweegangenlunch
in restaurant Bridges
inclusief wijn en koffie of thee

€ 55,00 per persoon

> Klik hier voor kaarten inclusief lunch <

Programma

11.30 uur Ontvangst
12.00 - 13.30 uur Riedel Proeverij
13.30 - 14.30 uur Optioneel: lunch 

Nu: € 20,00 Korting!

Deelname aan de Riedel Proeverij kost normaal € 75,00 per persoon. Nu betaal je slechts € 54,95 per persoon, inclusief de driedelige set Riedel Veritas-proefglazen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop hier je kaarten voor de Riedel Proeverij, Riedel Proeverij met lunch of in een van de winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton.