Graag nodigen wij je uit voor een exclusieve wijnmakerslunch op zondag 10 maart. Ratatouille Food & Wine serveert een speciaal lunchmenu volledig afgestemd op de bijzondere wijnen van Premium Estates of Austria. Speciaal voor deze gelegenheid is Stefanie Lobner, ambassadrice van deze Oostenrijkse wijnen, aanwezig om de middag te voorzien van de verhalen achter de wijn!

Het luxe menu omvat de mooiste producten die worden begeleid door de bio-dynamische wijnen van de beste Oostenrijkse wijnmakers Willi Sattler, Fred Loimer, Fritz Wieniger en Gernot Heinrich. De middag zal worden afgesloten met een zeldzame 100 punten wijn uit de privekelder van Willi Sattler.

Programma exclusieve wijnmakerslunch

Datum: Zondag 10 maart
Tijd: Aanvang 12.30 uur
Kosten: € 139,- p.p. voor  6-gangenlunch – onder begeleiding van Stefanie Lobner, inclusief aperitief en 6 bijzondere wijnen, water en Lavazza koffie of thee.

Wil je bij deze exclusieve lunch aanwezig zijn? Reserveer dan snel jouw tafel via de website: www.ratatouillefoodandwine.nl of telefonisch 023-5427270 onder vermelding van wijnmakerslunch.