Famille Perrin is een familiebedrijf en een toonaangevende Rhôneproducent. Perrins beroemdste domein is Château de Beaucastel, maar de familie maakt ook buiten Châteauneuf-du-Pape heel bijzondere wijnen.

In de loop van de vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden verworven met de beste terroirs in de zuidelijke Rhônevallei. Binnen het assortiment ‘Famille Perrin’ ontdekt u de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellaties zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.De wijnen die hieronder staan beschreven zijn speciaal uitgelicht voor het Fête de la Famille Perrin. Ieder met een eigen karakter en smaak. Te bestellen in de actie van donderdag 22 oktober tot en met zondag 1 november 2020 (in de winkels tot en met zaterdag 31 oktober 2020). Kom langs in één van onze winkels of bestel hier.

Perrin - Côtes du Rhône Réserve Rouge

Dit is een wijn met een doorzichtig diep robijnrode kleur. In de neus aroma’s van rode en zwarte bessen en wat Provençaalse kruiden. Deze wijn is perfect voor alledag en kan dan ook bij veel verschillende gerechten worden gedronken.
Bestel hier - van € 12,95 voor € 10,40

Perrin - Côtes du Rhône Réserve Blanc

Deze witte wijn van de Famille Perrin is helder, zeer licht strogeel van kleur. Met aroma’s van limoen, peer, perzik en iets van kamperfoelie, is dit de ideale wijn voor een aperitief of een picknick. Ook lekker bij lichte gerechten uit de Aziatische keuken.
Bestel hier - van € 12,95 voor € 10,40

Perrin - Vinsobres Les Cornuds 

De Vinsobres Les Cornuds is een wijn met een diep donker robijnrode kleur waarin aroma’s van roodzwart fruit, zoethout en gedroogde Provençaalse kruiden in terugkomen. Deze wijn is uitermate geschikt voor de wat zwaardere gerechten met vlees zoals gestoofd rundvlees, kalfsschenkel of juist bij een lekkere kaasplank met oude harde kazen zoals Beaufort of Abondance. 
Bestel hier - van € 15,95 voor € 13,29

Perrin - Vacqueyras Les Christins

De Vacqueyras Les Christins is een intense, diepgekleurde zwart paarsrode wijn. In het smaakpalet intense tonen van gekonfijt, klein zwartrood fruit, zwarte olijven en peper die worden gevolgd door een lange afdronk met evenwichtige tannines. Deze wijn is geschikt voor bij wildzwijnbout, speenvarken en/of gestoofd rundvlees en doet het eveneens goed bij kaasplankjes.
Bestel hier - van € 19,95 voor € 16,63