Op Chateau Combebelle hebben wij een zeer ruime Gîte waar je met 8 personen terecht kunt. Een prachtig gerenoveerd huis, modern ingericht met grote open keuken en ruime woonkamer. Op de eerste verdieping een mooie badkamer, toilet en 2 slaapkamers met dubbel bed. In het ´achterhuis´ nog eens een badkamer en 2 slaapkamers met dubbel bed.

De omgeving is rustgevend spectaculair, bovendien staat er een mooi zwembad tot je beschikking! Deze Gîte ligt dichtbij grote steden als Béziers en Narbonne waar je alle vertier kunt zoeken. Kleinere dorpen in de buurt voor je dagelijkse boodschappen en terrasjes en restaurants. Markt op donderdag en zondag in Saint-Chinian.

Deze Gîte boek je in de mei-vakantie voor een weekprijs van € 700. Je kunt al vanaf € 135,- p.p. vliegen met Transavia vanaf Rotterdam naar Montpellier. Shuttleservice van en naar vliegveld in Montpellier kunnen wij verzorgen. Boek je een Gîte bij ons in de mei vakantie dan vullen wij je wijnrek en koelkast tijdens je verblijf met heerlijke wijnen!

Voor alle andere Gîtes en mogelijkheden bekijk je onze website www.gitesauchateau.com.

A bientôt!

Petra Lutz Marcel van Baalen


18 januari 2013