Meer dan 60 wijnen op de proeftafels (sorry we konden het niet laten) en een team van wijnspecialisten dat klaar staat voor u.

De bubbelbakfiets, op onze bakfietsbar hebben we een zeer ruime selectie aan mousserende wijnen waaronder ook champagnes te proeven.

De vin nature tafel, hier vindt u een grote selectie aan echte vin nature. Altijd al eens willen proeven of al een groot fan? Wij adviseren je graag.

De thuiswijnen zijn ook breed vertegenwoordigd, dus je nieuwe betaalbare favoriet is ook snel gevonden. Hier bij hoort ook het zuid-Franse CORETTE waar ook nog de 5+1 actie op van toepassing is.

PRIMEUR: Tijdens de proeverij kunt u kennis maken met het aller nieuwste, meest inventieve wijn schenk systeem de Coravin Eleven.

Bij bestelling op het bestel/proef formulier ontvangt u alleen zondag aantrekkelijke kortingen en specials, dus laat deze kans niet schieten. Betaling kan direct per PIN en we zorgen dat de wijnen de week na de proeverij opgehaald of thuis bezorgd kunnen worden.

PS: we hebben het vriendelijke verzoek geen kinderen mee te nemen naar dit event. We willen voorkomen dat er per ongeluk schade ontstaat aan de kunstwerken.

13.00-17.00 uur - locatie Garage Rotterdam, Goudsewagenstraat 27.