Graag gaan wij samen met jou op ontdekkingsreis in onze winkel. Met meer dan 800 wijnen in onze winkel valt er genoeg te ontdekken. En niets is leuker om dat met een glas in de hand te doen!

Wij kiezen voor een toegankelijke concept om met veel nieuwe mensen kennis te maken, en daarom houden we ook de kosten laag. Dit is dus dé manier om een vriend of vriendin, vader of moeder uit te nodigen en samen een avond in wijn wilt verdiepen.

Je betaalt slechts € 25,-p.p. voor een geheel verzorgde proeverij en bij aanschaf van minimaal € 150,- aan wijn ontvang je het inschrijfgeld al terug!

Ja, over smaak valt te twisten!

Maak de keuze eens niet op basis van het etiket, maar gewoon jouw smaak!

Alle proeverijen vinden plaats in de winkel aan de proeftafel met Riedel glaswerk onder professionele begeleiding van Sigurd Snoeys (oud top sommelier, eigenaar Wijnkoperij de Gouden Ton Rotterdam).

Donderdag 13 september, 19 – 22 uur

Pinot waar?

We ontdekken de wereld van wijn met als basis de rode Pinot Noir druif. De Pinot Noir is een schoolvoorbeeld om uit te leggen wat herkomst laat zien in smaak en stijl. Een verrassend leuke proeverij met deze boeiende druif, waarna je een eigen spreekbeurt over ‘terroir’ op de eerstvolgende verjaardag kan houden.

Bekijk de volledige proefagenda van Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam