eindejaarsproeverij-amersfoort

Op zondag 29 oktober organiseert Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort een heerlijke najaarsproeverij in samenwerking met Dutch Biz. De proeverij zal plaatsvinden voor de Dutch Bar tussen de hoge bomen van het landgoed Grasheuvel in het lommerrijke Amersfoort-Zuid.

De najaarsproeverij staat helemaal in het teken van de sfeervolle herfstdagen en -gerechten, waarbij iedereen welkom is om een keur aan wijnen uit het mooie en smaakvolle assortiment van Wijnkoperij De Gouden Ton te proeven. Na afloop van de proeverij is er de mogelijkheid om nog lekker te ontspannen met een fijne barbecue van de OFYR inclusief wijnen.

Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort organiseert de proeverij in samenwerking met Dutch Biz: een van de oudste ballonbedrijven in Nederland. Het familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van ballonvaarten, vergaderingen, feesten en trouwerijen in zowel binnen- als buitenland. In hun dienstverlening staan kwaliteit, veiligheid, maatwerk en gastvrijheid voorop.

WAT?
Najaarsproeverij in samenwerking met Dutch Biz

WAAR?
De Genestetlaan 7, Amersfoort

WANNEER?
Zondag 29 oktober 2017. De proeverij begint om 15:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Aansluitend vind er een barbecue plaats tot 20:00 uur.

HOE?
Deelname aan de proeverij is gratis, de kosten voor het BBQ arrangement bedragen € 32,50 per persoon inclusief wijnen. Aanmelden voor zowel de proeverij als de BBQ is gewenst en kan via amersfoort@degoudenton.nl