Van vrijdag 5 t/m zaterdag 13 april vindt het FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN plaats. Tijdens deze periode geldt de volgende aanbieding op vijf geselecteerde wijnen: BIJ AANKOOP VAN 5 FLESSEN ONTVANG JE ER 1 GRATIS!

Deze vijf wijnen zijn:

Famille Perrin

In de loop van vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden verworven met de beste terroirs in de zuidelijke Rhônevallei. Het beheer van de wijngaarden en de vinificatie gebeuren volgens dezelfde principes en overtuiging als die van Château de Beaucastel. Binnen het assortiment ‘Famille Perrin’ ontdek je de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellaties zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

Actievoorwaarden FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN

Wie organiseert deze actie?

Deze actie wordt georganiseerd door Wijnkoperij De Gouden Ton, Veenderveld 55, 2371 TT Roelofarendsveen.

Waarvoor gelden deze actievoorwaarden?

Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN’ (hierna: actie). Door mee te doen aan de actie stem je in met deze actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden zijn te raadplegen en te printen via www.degoudenton.nl

Wat is de actieperiode?

De actie loopt van 05-04-2019 tot en met 13-04-2019.

Wat houdt de actie in?

Van vrijdag 5 t/m zaterdag 13 april vindt het FÊTE DE LA FAMILLE PERRIN plaats. Tijdens deze periode geldt de volgende aanbieding op vijf geselecteerde wijnen: bij aankoop van 5 flessen ontvang je er 1 gratis! Deze vijf wijnen zijn: Luberon Blanc, Luberon Rosé, Ventoux Rouge, Côtes du Rhône Réserve Blanc en Côtes du Rhône Réserve Rouge.

  • De actie is niet geldig in combinatie met eventueel andere geldende kortingen/acties.
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt.
  • De actie is geldig in deelnemende winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton en op degoudenton.nl
  • De waarde van deze speciale actie van Wijnkoperij De Gouden Ton is niet inwisselbaar voor contant geld en niet inwisselbaar voor producten en/of services van Wijnkoperij De Gouden Ton.

3 kortingsregels:

  • 5x Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge + 1 x Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.
  • 5 x Côtes du Rhône Réserve Blanc + 1 x Côtes du Rhône Réserve Blanc, Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.
  • 5 x Côtes du Rhône Réserve Rouge + 1 x Côtes du Rhône Réserve Rouge, Côtes du Rhône Réserve Blanc, Luberon Blanc, Luberon Rosé of Ventoux Rouge.

Wie kan er meedoen aan deze actie?

Deelname aan de actie is niet mogelijk voor minderjarigen: personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt.

Wat als ik een opmerking of klacht heb over de actie?

Vragen, opmerkingen of klachten over deze actievoorwaarden en/of deze actie kun je indienen via het mailadres marketing@degoudenton.nl of via het telefoonnummer +31 (0)71 568 3310.

Overige punten

Wij besteden veel aandacht aan de organisatie van de actie. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie hierover niet volledig of niet juist is, of dat wij de actie en/of actievoorwaarden moeten aanpassen of de actie vroegtijdig moeten staken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het voornoemde of voor enige schade die voortvloeit uit deze actie.