De dagen net voor Kerst willen wij uiteraard niemand teleurstellen! Vandaar dat we in dit bericht graag duidelijk uiteen willen zetten tot wanneer je het beste online bij ons kunt bestellen.

Kerst

Als je vóór vrijdag 20 december 14.00 uur online een bestelling bij ons plaatst, kunnen wij er zeker van zijn dat PostNL deze nog vóór de kerstdagen bij jou thuis aflevert.

Als je op 21, 22 of 23 december bij ons bestelt, geven wij het wel op maandag de 23ste met de PostNL bezorger mee (mits je op maandag vóór 14.00 uur hebt besteld), maar kunnen wij niet 100% garanderen dat het op kerstavond (de 24ste) geleverd wordt. PostNL levert wel op dinsdag de 24ste, maar als je dan niet thuis bent, kan het zijn dat het naar een afhaalpunt wordt gebracht.

OUD & NIEUW

Als je vóór vrijdag 27 december 14.00 uur online een bestelling bij ons plaatst, kunnen wij er zeker van zijn dat PostNL deze nog vóór 31 december bij jou thuis aflevert.

Als je op 28, 29 of 30 december bij ons bestelt, geven wij het wel op maandag de 30ste met de PostNL bezorger mee (mits je op maandag vóór 14.00 uur hebt besteld), maar kunnen wij niet 100% garanderen dat het op oudejaarsdag (31 december) geleverd wordt. PostNL levert wel op dinsdag de 31ste, maar als je dan niet thuis bent, kan het zijn dat het naar een afhaalpunt wordt gebracht.


Let op:
door de drukte met online bestellingen in Nederland heeft PostNL de nieuwe regel dat ze een pakket maar 1x aanbieden. Hierna gaat het naar een PostNL depot bij jou in de buurt (of misschien wordt het bij de buren afgeleverd, maar dit kunnen wij niet separaat aanvragen/aangeven bij PostNL).