Onvergetelijke, smaakvolle relatiegeschenken. Het hoeft niet moeilijk te zijn om je dierbaren, medewerkers of relaties te verrassen met een uniek pakket. Bij Wijnkoperij De Gouden Ton hebben wij hier al jarenlang ervaring in. Ieder jaar versturen wij (relatie)geschenken, die wij compleet op maat kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met wijn, onze druifspecifieke RIEDEL-glazen, een Coravin of heerlijke olijfolies. Voor geschenken met eigen producten ben je bij ons ook van harte welkom, zodat jouw pakket een eigen, unieke stempel krijgt. Wij bieden je hieronder wat inspiratie! Neem contact met ons op om jouw persoonlijke relatiegeschenken samen te stellen.

Voor de wijnliefhebber

Houden jouw dierbaren van rood, wit, mousserend of rosé? De mogelijkheden voor pakketten voor wijnliefhebbers zijn bij ons eindeloos. Van diverse wijnhuizen hebben wij ook speciale geschenkverpakkingen, zodat het ontvangen van een fles wijn iedere keer opnieuw een feestje is!

Voor de zoetekauw

Pepernoten, chocoladeletters en andere zoetigheden zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar. Stiekem vinden we het allemaal heerlijk! Een (relatie)geschenk waar iedere zoetekauw gelukkig van wordt: een combinatie met een van onze sherry’s. Vul jouw pakket aan met dé zoetige verslaving van jouw relatie en maak het geschenk tot een onvergetelijke, smakelijke verrassing.

Voor de Bourgondiër

Iedere wijnliefhebber die zijn wijn koestert, moet ook zijn glazen koesteren. Want de wijn kan nog zo mooi zijn, in het verkeerde glas zal hij nooit volledig tot zijn recht komen. Dat is de boodschap van glasproducent Riedel, die al tientallen jaren glazen en karaffen ontwerpt die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar die ook precies zijn afgestemd op bepaalde typen wijn of op een bepaald druivenras. Een perfect geschenk voor de relatie die zijn of haar wijnbeleving naar een hoger niveau wil tillen.

Voor de gadgetfreak

Op zoek naar een geschenk voor iemand die gek is op gadgets en technische snufjes? Kijk dan niet verder. Een Coravin is een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber én gadgetfreak. Coravin ontwikkelde een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Door middel van een ‘stainless steel teflon coated’ naald wordt het wijnglas gevuld. De ruimte die hierdoor in de fles ontstaat, wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed, aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, zoals die éne top-Bordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit met familie en of vrienden zonder de flessen allemaal te openen.

Voor de culinaire genieter

Naast wijnen hebben wij ook hoge kwaliteit distillaten, superieure azijnsoorten en smakelijke olijfolies. Een zeer aangename verrassing voor de culinaire genieter die jouw geschenk ontvangt!