De wijnen van Wijnkoperij De Gouden Ton proef je normaal gesproken in de beste restaurants. Door de huidige omstandigheden, hebben veel restaurants een bezorgservice en/of waardebonnen ontwikkeld. Uiteraard steunen wij onze restaurants in deze moeilijke tijden, daarom laten we weten welke restaurants wat doen bij jou in de buurt. Zo kun je thuis blijven genieten van heerlijke gerechten!

Noord-Brabant

Het Houtse Meer (Den Hout)

Ivm het Corona virus is het restaurant tot 6 april gesloten, voor ná 6 april kunnen reserveringen gewoon ingeboekt worden.

Plaats nu alvast je bestelling die later op de dag af te halen is via: https://jamezz.nl/hethoutsemeer. Niet in de mogelijkheid om gezellig langs te komen? Wij bezorgen ook thuis binnen een straal van 7 km met een minimale bestelwaarde van €25,-. Eten wordt bezorgd tot de voordeur en bij afhaal willen we jullie vragen de richtlijnen van het RIVM te volgen.

We zien jullie graag! Voor vragen zijn wij op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur en via mail: info@hethoutsemeer.nl
Meer informatie...

Restaurant Pouwe (Hoeven)

Vanaf woensdag 18 maart bieden wij Dinner Service aan huis op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ook kunt u gerechten bij ons afhalen. Bekijk hier het menu: http://www.restaurantpouwe.nl/assets/files/dinner-service-restaurant-pouwe.pdf

Restaurant Van Ouds (Bavel)

Van Ouds bij u thuis. Absoluut geen zin om na een lange, vermoeiende dag thuiswerken en binnenshuis apenkooien met de kids ook nog eens de keuken op z’n kop te zetten? De gezelligste van Bavel biedt raad zonder vaat! Dagelijks de meeste verse en gezonde maaltijden, speciaal bij u thuisbezorgd. Van alleen een hoofdgerecht tot aan een volwaardig viergangendiner: de keuze is en blijft reuze.

Ieder dag voor 14:00 besteld = tussen 17:00 en 18:00 in huis! Wij bezorgen in: Bavel, Ulvenhout, Chaam, Breda en Molenschot. Woont u in een andere gemeente en wilt toch lekker eten, stuur ons een mail en wij denken met u mee.
Meer informatie en bestellen...

Wijnbar Pinot (Breda)

Als jullie niet naar Pinot kunnen komen dan komen wij naar jullie!

Bestel nu onze “Pinot’s Out-Of-The-Box” beleving waarmee je zelf Chef en Sommelier bent! Een 5-gangen thuis-tasting menu al te bestellen vanaf 2 personen. Wij leveren alle gerechten zo makkelijk mogelijk aan zodat jullie het alleen nog maar af hoeven te maken/op hoeven te warmen. Bovendien voorzien we jullie van een uitgebreid instructieboekje plus instructievideo’s van Chef Casper en wijn-spijs-toelichtingen van Martijn. Zo is het net alsof we er toch een beetje bij zijn.
Ga naar de website

Zuid-Holland

Lake House Rotterdam (Bergschenhoek)

Onze vrienden van Heerlijk hebben een prachtig initiatief opgezet om de Horeca te steunen.

Via de website www.redderestaurants.nl kun je vanaf €10 een waardebon kopen, de waarde bepaal je helemaal zelf, voor je favoriete restaurant, of een algemene bon die je later in kunt zetten. Het geld van jouw waardebon wordt direct gestort op de rekening van het restaurant naar keuze om alle restaurants te helpen in deze tijd van sluiting.

Laten we elkaar zoveel mogelijk helpen in deze moeilijke en spannende tijd. Paniek is niet het antwoord, maar verantwoordelijkheid, respect en liefde wel. We hopen, net als iedereen, dat we dit virus met zijn allen snel onder controle hebben en weer over kunnen gaan tot genieten.

Namens Lake House Rotterdam steunen wij dit initiatief van Heerlijk.nl dan ook van harte en doen hier uiteraard aan mee! Steun jij ons ook zolang wij de deuren gesloten moeten houden? Koop dan hier een waardebon!

Restaurant Publique (Den Haag)

Bezorgen op Michelin bib gourmand niveau. Kiest u ervoor om buitens huis contact zoveel mogelijk te vermijden? En wilt u thuis toch genieten van een culinaire beleving? Dat kan met ons nieuwe service Publique à la maison.

Vanaf heden bieden wij uw de mogelijkheid om een selectie van speciaal samengestelde gerechten te bestellen en te laten bezorgen. Hier vindt u de mogelijkheden van Publique à la maison.

Savarin (Rijswijk)

*Savarin gaat een stapje verder wij leveren u ook ons servies en komen dit vuil weer ophalen Ja, het is echt waar, wij doen ook uw afwas. Note. Wij bezorgen binnen een straal van 15km. 
Meer informatie...