UITVERKOCHT


Exclusieve Riedel-proeverij met Maximilian Riedel

Sofitel Legend The Grand – donderdag 28 november ‘19

Op donderdag 28 november organiseren we een exclusieve glasproeverij met Maximilian Riedel, de 11e generatie en huidige CEO van Riedel. Het wordt de allereerste vergelijkende proeverij in Nederland met zijn nieuwste ontdekking in de hoofdrol: de Performance-collectie.

Performance is de eerste collectie Riedel wijnglazen die optimaal gebruik maakt van de oppervlakte van het glas met een uniek ‘optisch effect’. Dit is niet alleen feest voor het oog, het vergroot ook de binnenoppervlakte van het glas, waardoor de wijn zich opent en alle aroma’s en subtiele nuances volledig tot hun recht komen.

De belangrijkste vraag: werkt het? Dat gaan we proefondervindelijk ervaren onder leiding van de maestro himself. Vele journalisten en sommeliers wereldwijd zijn je al voorgegaan en zijn enthousiast over de resultaten en het effect van de glazen op het drinkgenot. Tijdens de glasproeverij worden er vier wijnen geproefd uit vier verschillende glazen, die je na afloop cadeau krijgt als begin van je eigen Riedel-collectie!

Ervaar het zelf

Maakt Riedel zijn belofte waar? Ervaar het zelf en sluit je aan bij Maximilian Riedel in Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor een unieke glasproeverij met de nieuwste Performance-wijnglazen.

Programma

  • Vanaf 18.00: Aanmelden
  • 18.25: Deuren van de Riedel-proeverij sluiten
  • 18.30: Start Riedel Performance-proeverij door Maximilian Riedel
  • 20.00: Einde proeverij

UITVERKOCHT

Exclusief voor klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton

Met de kortingscode GTR19 betalen klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton geen € 89,50 maar € 69,50. Na afloop van de proeverij krijg je de Riedel-wijnglazen t.w.v. € 89,50 mee naar huis.

Kaarten gekocht maar verhinderd?

Het is helaas niet mogelijk om een reeds betaalde reservering te annuleren. Wijnkoperij De Gouden Ton opereert onder het Nederlandse recht waarin tickets vallen onder ‘tijdsgebonden’ of vrijetijdsproducten, waardoor het herroepingsrecht niet van toepassing is op de (online) aankoop van tickets. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Het is wel mogelijk om eenmalig de naam op de reservering aan te passen, neem hiervoor contact met ons op via proeverij@degoudenton.nl.