Op zondag 21 juni zetten we alle vaders weer in het zonnetje. Iedere vader heeft z'n eigen persoonlijkheid en daar hoort ook het juist gevulde glas bij. Bekijk hier onze Vaderdag selectie.

Whiskey Ruediger
Ruotker’s Whiskey (€ 63,-)

Onze nieuwe Ruotker's Whiskey is perfect voor de echte levensgenieter: een klassieke "bourbon blend". Zachte tonen van karamel en chocolade en sterke geroosterde aroma's, zoals koffie. Een deel van de whiskey rijpt op gebruikte sherryvaten, de bijzondere sherrysmaak proef je subtiel op de achtergrond. De whiskey is zeer beperkt beschikbaar.

Schenk in Riedel Fire Whisky Tumblers (€ 19,90) 

Weisser Rum
Alois Gölles (€ 39,95)

Voor de exotische vader schenk je onze nieuwe rum met tropische fruitnoten. De rum heeft een frisse smaak, maar is toch ongelooflijk zacht en romig. We hebben enkele flessen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. 

Schenk in Riedel Barware Rocks Glass (€ 23,-)

Hands On Gin
Alois Gölles (€ 49,95)

De hippe vader zijn wij zeker niet vergeten. Deze gin heeft heerlijke aroma's van jeneverbessen, sinaasappel en specerijen, die gepaard gaan met een lange, verfijnde en bittere nasmaak. Voor deze gin geldt "less is more": tijdens de distillatie worden slechts vijf kruiden toegevoegd.

Schenk in Riedel Gin Set (€ 34,90)

Corralillo Chardonnay
Matetic (€ 14,95)

Voor de bewuste vader is er Matetic. Deze Chardonnay is op biologisch-dynamisch wijze gemaakt en heeft aroma’s van rijp exotisch fruit als papaya, ananas, aangevuld met zwoele nuances door de opvoeding op hout

Schenk in Riedel Performance Chardonnay (€ 44,90)

Bordeaux Supérieur
Grand Village (€ 19,95)

Diep robijnrood van kleur, aroma's van zwarte bessen en pruimen, geroosterde paprika en laurier. Dit zal de klassieke vader goed smaken.

Schenk in Riedel Performance Cabernet (€ 44,90)