Wat: Wijnmakersdiner met Andrea Pieropan
Wanneer: Donderdag 30 juni 2016
Waar: Restaurant Noble in Den Bosch
Tijd: 18.30 uur ontvangst    

Graag nodigen we je uit voor een bijzonder Italiaans wijnmakersdiner met wijnen van Pieropan in Restaurant Noble in Den Bosch.

Azienda Agricola Pieropan
De familie Pieropan is al 135 jaar actief en beroemd om hun fenomenale wijnen uit Veneto gelegen in Noord-Italië. Leonildo Pieropan is een grootheid uit de Soave en wordt gezien als 'the Godfather' van de streek. Hij deelt zijn grote liefde voor wijn met zijn vrouw, Teresita, en samen met hun zonen Andrea en Dario runnen zij het bedrijf. Naast de sublieme serie Soave wijnen zijn er ook heerlijke rode wijnen te proeven, waaronder de veelgeprezen Amarone della Valpolicella.

Het is een grote eer dat wij speciaal voor deze avond Andrea Pieropan in Nederland mogen verwelkomen. Zijn enorme kennis, ervaring, passie en inspirerende manier van vertellen maken een ontmoeting met hem tot een bijzondere belevenis.

Restaurant Noble
Restaurant Noble behoort tot de meest spraakmakende restaurants van Den Bosch. Chef Edwin Kats raakte op jonge leeftijd gepassioneerd door het koksvak. In 1995 behaalde Edwin zijn eerste Michelinster en in 2002 ontving hij zijn tweede ster. Zijn stijl evolueerde door de jaren heen onder invloed van zijn internationale ervaringen. Met zijn adequate en enthousiaste team zijn ze gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige gerechten.

Kosten
De kosten voor het Pieropan wijnmakersdinerbedragen € 98,- per persoon. Hiervoor krijgt u een prachtig 6-gangen diner inclusief de fraaie wijnen van Pieropan, aperitief, water, koffie en thee.

Reserveren
Aanmelden kan vóór 29 juni per mail naar info@restaurantnoble.nl of bellen naar 0736132331.

Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

Pieropan