PRESSROOM | INK Hotel Amsterdam

Zaterdag 24 september 2016 | aanvang 18:00 | all-in 5-gangen diner voor 75,-  p.p. 

Graag nodigen wij u uit voor een bijzonder wijnmakersdiner met de prachtige wijnen van twee Italiaanse topproducenten in het recent gerenoveerde restaurant Pressroom van INK Hotel Amsterdam. Tijdens dit diner zijn Gabriele Griziotti van Cossetti en Roberta Bricolo van Cantina Gorgo persoonlijk aanwezig om de wijnen en hun wijnhuis toe te lichten.

De wijnen van Cossetti worden gemaakt met respect voor de tradities maar mét de nieuwe technologieën in ogenschouw. Sinds 1891 is de familie Cossetti actief in Piëmonte en bieden zij een breed assortiment van witte, rode en verleidelijk zoete (dessert)wijnen. 

Cantina Gorgo is prachtig gelegen nabij Verona. Het wijnhuis zelf is kunstzinnig versierd met marmeren platen. De wijnen zijn afkomstig uit de regio Veneto en worden met zeer veel aandacht bereid. Het resultaat is fijne, slanke en levendige wijnen van hoge kwaliteit.

INK Hotel Amsterdam dankt haar naam aan de historie van het pand als drukkerij van de krant ‘De Tijd’. De omgeving is modern en comfortabel. De keukenbrigade van PRESSROOM haalt haar inspiratie van over de hele wereld, maar executive chef Tjitze van der Dam heeft een voorliefde voor lokale ingrediënten.

De kosten voor het diner bedragen € 75,00 per persoon. Hiervoor bereidt Tjitze van der Dam een 5-gangen diner en serveren wij een reeks passende wijnen van beide producenten. Tijdens het aperitief worden een aantal wijnen geproefd en voorzien van een toelichting door een wijnspecialist van Wijnkoperij De Gouden Ton. 

Daarnaast zijn water, koffie/thee inbegrepen.

Tijdens deze avond delen u en uw gezelschap eventueel de tafel met andere wijnliefhebbers. 

U kunt zich aanmelden per email: info@pressroom.amsterdam  o.v.v. Wijnmakersdiner
Of per telefoon bij PRESSROOM via: 020 - 555 1727

Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar en deze avond mag u echt niet missen.

Pressroom Amsterdam
INK Hotel Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE  Amsterdam

Programma 24 september                          
18.00 uur - Ontvangst & aperitief met toelichting op de wijnen
19.00 uur – Aankomst producenten
19.15 uur - Wijnmakersdiner