Premium Estates of Austria

Donderdag 20 juli 2017 | aanvang 18:30 | all-in 5-gangen diner voor € 85,00 p.p. 

Premium

Graag nodigen wij je uit voor een sensationeel wijnmakersdiner op donderdag 20 juli. Stefanie Lobner van Premium Estates of Austria zet een fijne selectie wijnen uiteen in het gezelschap van gastronomische gerechten, gecreëerd door de Oostenrijkse chef-kok Michael Wolf.

PREMIUM ESTATES OF AUSTRIA
Premium Estates of Austria verzorgt een fijne selectie van wijnen van de verschillende wijnhuizen uit de meest zuidelijke regio’s van Oostenrijk. Denk hierbij aan het Weingut Loimer van de biodynamisch werkende en getalenteerde Fred Loimer, met wijnen uit de Thermenregion. Of Weingut Heinrich, gespecialiseerd in de productie van rode wijnen van de druivenrassen blaufränkisch en zweigelt. Of denk je bij Oostenrijkse wijnen meteen aan de Nußberg Alte Reben, een Weense wijn van het Weingut Weininger. Een wijnhuis dat niet mag ontbreken is Weingut Sattlerhof, met zijn zuivere wijnen van sauvignon blanc, die tot de beste van de wereld behoren. De laatste parel is Alois Gölles. Op topniveau werkt hij aan distillaten, likeuren en azijnen, gemaakt van puur fruit en lokale wijnen uit de Steiermark.
 Wijnmakers


 Wolf


WOLF ATELIER
Bij Wolf Atelier wil Michael Wolf al zijn gasten de perfecte belevenis meegeven. Van zijn gerechten tot de service en sfeer. Het belang van gastvrijheid, evenals het moderne maar warme interieur van Wolf Atelier, zijn geïnspireerd op Michael zijn geboorteland Oostenrijk. Chef-kok Michael Wolf heeft zijn sporen verdiend bij o.a. Sergio Hermans Oud Sluis*** en Vila Joya**. Wolf is elke dag bezig om vernieuwende gerechten te creëren en deze vorm te geven in zijn eigen Atelier. De passie springt er vanaf en komt terug in de smaak en de details van zijn gerechten. Deze prachtige gerechten komen nog meer tot hun recht met de onderschrijvende wijnen gepresenteerd door Stefanie Lobner van Premium Estates of Austria.


WAT, WAAR, WANNEER?
Het wijnmakersdiner met Premium Estates of Austria en Michael Wolf zal plaatsvinden op donderdag 20 juli bij restaurant Wolf Atelier, Amsterdam.

DINER
De kosten voor het Oostenrijkse wijnmakersdiner bedragen 85 euro per persoon. Hiervoor krijg je een bijzonder 5-gangen diner inclusief de prachtige wijnen van Premium Estates of Austria.

AANVANG 18:30 UUR

RESERVEREN
Reserveren kan Bij Wolf Atelier via onderstaande link of door te bellen naar 020 344 64 28

** VERMELD 'WIJNMAKERSDINER' BIJ JE RESERVERING **

www.wolfatelier.nl/nl#reserverenWOLF ATELIER
westerdoksplein 20-brug

Amsterdam