In de editie van 12 december 2013 van JAN Magazine worden drie wijnen van ons gekozen bij drie verschillende wildgerechten in het artikel 'Voor elk wat WILDS'.

De gerechten op een rijtje met bijbehorend wijnadvies

Wilde paddesteoelen met Cabralez en zachte polenta
Wijnadvies: Enate Chardonnay Fermentado en Barrica, Somontano, Spanje
Een krachtige wijn met fijne zuren die niet te zwaar is bij dit zachte, romige gerecht. 

Hazenbout met geroosterde pompoen en walnoten
Wijnadvies: Anne Gros & Jean Paul Tollot, l’O de la Vie, Minervois, Frankrijk
Dit ‘levenswater’ wordt gemaakt van syrah-druiven die langs het riviertje Ruisseau de la Vie groeien. Een heerlijke sappige wijn van Anne Gros en haar man Jean Paul Tollot die uitstekend bij dit winterse gerecht past. 

Patrijs met marsalapeer en knolselderij-pastinaakpuree
Wijnadvies: Pieropan, La Rocca Soave Pieropan, Verona, Italië
Neem de tijd voor deze wijn. Het drinken is een feest op zich, maar maakt de patrijs nóg feestelijker.