Wijnclub Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort

Word nu lid van de Wijnclub van Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort en laat u verrassen door ons assortiment!

U koopt regelmatig wijn en omdat u geneigd bent vaak dezelfde wijn te kopen weet u precies wat u krijgt? Maar zou u af en toe een andere wijn willen proberen waaraan u zelf wellicht niet heeft gedacht? Nieuwe ontdekkingen, spannende geuren, gastronomische wijnen... het kan allemaal als u lid wordt van de Wijnclub van Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort!

Wat houdt de Wijnclub in? Als lid van de Wijnclub ontvangt u regelmatig een proefpakket met 6 verschillende wijnen, die u thuis op uw gemak kunt proeven. De wijnen in het proefpakket kunnen wijnen zijn die nieuw zijn in ons assortiment, wijnen van een nieuwe jaargang of wijnen die goed bij het seizoen passen. Van iedere wijn is een korte wijnbeschrijving in het pakket opgenomen, waarin u informatie vindt over het herkomstgebied, de wijnmaker, druivenrassen, wijn-spijs combinaties, etc.

Als lid van de Wijnclub krijgt u bovendien de speciale wijnclub-spaarkaart. Met deze kaart ontvangt u in onze winkel in Amersfoort bij iedere besteding boven de 25 euro 10% van uw aankoopbedrag als spaartegoed op uw wijnclub-spaarkaart (dit geldt niet voor lopende aanbiedingen). Wij bewaren deze kaart voor u, bij ons in de winkel. Zo kunt u de kaart nooit vergeten of kwijtraken.

U kunt kiezen uit twee arrangementen:

Arrangement 1: U ontvangt elke maand een pakket met 6 flessen wijn.

Arrangement 2: U ontvangt iedere twee maanden een pakket met 6 flessen wijn (dus 6 keer per jaar, in elke even maand).

Per proefpakket betaalt u € 65,-. In Amersfoort wordt het pakket gratis bij u thuisbezorgd, daarbuiten bedragen de verzendkosten €7,50 per pakket. Bent u geïnteresseerd, maar wilt u de Wijnclub eerst uitproberen, neem dan een proefabonnement. Als u een proefabonnement neemt, krijgt u drie keer een pakket aangeleverd (zowel arrangement 1 of 2). Een proefabonnement kost u dan dus 3 x € 65,- , eventueel vermeerderd met verzendkosten. Na drie maal het proefpakket te hebben ontvangen kunt u beslissen of u het lidmaatschap wilt verlengen.

Interesse? Meld u zich dan aan via amersfoort@degoudenton.nl o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en uw voorkeur voor het maandelijks of tweemaandelijks proefpakket. Wij sturen u een bevestiging van uw aanmelding samen met een automatisch incasso formulier. U kunt natuurlijk ook alles bij ons in de winkel afstemmen.

Een lidmaatschap wordt per jaar afgesloten en wordt automatisch verlengd. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan kunt u dit 3 maanden vooraf schriftelijk aan ons mededelen. Er wordt per leveringsperiode 1 week voor levering via automatische incasso € 55,- geïncasseerd. Levering vindt dan plaats in de laatste week van de maand.

Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort verwelkomt u graag als lid van de Wijnclub!

Met hartelijke groet,

Arjan Rietveld
Wijnkoperij De Gouden Ton Amersfoort
Leusderweg 212
3817 KG Amersfoort
Tel. 033-4652886
E-mail: amersfoort@degoudenton.nl