Wijnkoperij De Gouden Ton Wijnclub in Rotterdam!

Lid worden van onze club? De voordelen op een rij: 

De selectie - U ontvangt een selectie van 6 wijnen met wijnbeschrijving voor 65 euro per keer, gratis thuisbezorgd binnen Rotterdam Stad. Daarbuiten brengen wij 6,10 euro in rekening per bezorging. Het is altijd een speciale selectie van nieuwe aanwinsten in het assortiment of juist enkele seizoensgebonden wijnen. 

Frequentie - U proeft soms of vaak, de beslissing is aan u om 6 of 12 maal per jaar een pakket te ontvangen. 

Extra voordeel - U ontvangt op alle nabestellingen uit het proefpakket 10% korting. Bovendien wordt als eerste op de hoogte gebracht van speciale voorinschrijving wijnen of extra acties en wijnproeverijdozen (proefpakketten met thema). Daarnaast wordt u gratis een aantal keer per jaar voor 2 personen uitgenodigd voor enkele exclusieve proeverijen.

Riedel - U leent als lid gratis een krat professionele Riedel proefglazen (16 stuks) wanneer u met wat meer wijnliefhebbers wilt proeven (kratten alleen af te halen in de winkel, één week vooruit reserveren, per extra krat 5 euro per glas en een borgsom van 75 euro. 

Nieuw: Wijnclub Rotterdam Exclusief!- Heeft u een interesse in het meer exclusieve assortiment en wordt u graag verrast, word dan lid van de nieuwe Wijnclub Rotterdam Exclusief. Voor 120 euro per keer - met een minimum van 6 keer per jaar - ontvangt u topwijnen uit de hele wereld. Wijnen met beperkte verkrijgbaarheid worden u dan ook als eerst aangeboden. Verder gelden dezelfde privileges als bij het andere lidmaatschap: u ontvangt een uitgebreide toelichting op de wijnen en serveer- en bewaaradviezen. Het is voor bestaande leden ook mogelijk om een upgrade te doen door ons een mail te sturen met de vermelding hiervan, dit kan per periode van minimaal 4 maanden.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Meldt u dan aan via deze link: rotterdam@degoudenton.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en uw voorkeur voor 6 of 12 leveringen per jaar. Wij sturen u de bevestiging samen met het automatisch incassoformulier. Een lidmaatschap wordt per jaar afgesloten. Er wordt per leveringsperiode 1 week voor levering automatisch 65 euro geïncasseerd. Levering vindt plaats de eerste week van de maand in telefonisch overleg met u.

Graag tot ziens in Rotterdam als lid van de Wijnclub!

 

 

 

 

 

.