Unieke glasproeverij met Maximilian Riedel

Mooi Cadeau

Deze wijnen zijn perfecte cadeaus voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Verzamelbaar

Deze wijnen zijn ideaal om te bewaren. Ze zullen, indien op de juiste manier bewaard, in kwaliteit verbeteren en wellicht in waarde toenemen.

Biologische wijn

Deze wijnen zijn of biologisch, biodynamisch of duurzaam gemaakt.

Cult wijn

Deze wijnen hebben (in de wereld van wijnliefhebbers) een status van cult verworden door beperkte beschikbaarheid en hoge kwaliteit.

Boetiek wijn

Deze wijnen worden gemaakt door kleine producenten, die artisanaal te werk gaan.

Schroefdop

Deze wijnen zijn afgesloten met een schroefdop.

€ 89,50
Over de wijn

Specificaties

Details

UITVERKOCHT

Sofitel Legend The Grand – donderdag 28 november ‘19

Op donderdag 28 november organiseren we een exclusieve glasproeverij met Maximilian Riedel, de 11e generatie en huidige CEO van Riedel. Het wordt de allereerste vergelijkende proeverij in Nederland met zijn nieuwste ontdekking in de hoofdrol: de Performance-collectie.

Performance is de eerste collectie Riedel wijnglazen die optimaal gebruik maakt van de oppervlakte van het glas met een uniek ‘optisch effect’. Dit is niet alleen feest voor het oog, het vergroot ook de binnenoppervlakte van het glas, waardoor de wijn zich opent en alle aroma’s en subtiele nuances volledig tot hun recht komen.

De belangrijkste vraag: werkt het? Dat gaan we proefondervindelijk ervaren onder leiding van de maestro himself. Vele journalisten en sommeliers wereldwijd zijn je al voorgegaan en zijn enthousiast over de resultaten en het effect van de glazen op het drinkgenot. Tijdens de glasproeverij worden er vier wijnen geproefd uit vier verschillende glazen, die je na afloop cadeau krijgt als begin van je eigen Riedel-collectie!

Ervaar het zelf

Maakt Riedel zijn belofte waar? Ervaar het zelf en sluit je aan bij Maximilian Riedel in Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor een unieke glasproeverij met de nieuwste Performance-wijnglazen.

Met de kortingscode GTR19 betalen klanten van Wijnkoperij De Gouden Ton geen € 89,50 maar € 69,50. Na afloop van de proeverij krijg je de Riedel-wijnglazen t.w.v. € 89,50 mee naar huis.

Programma

  • Vanaf 18.00: Aanmelden
  • 18.25: Deuren van de Riedel-proeverij sluiten
  • 18.30: Start Riedel Performance-proeverij door Maximilian Riedel
  • 20.00: Einde proeverij
Beoordelingen

Reviews

Wees de eerste om dit product te waarderen

U recenseert: Unieke glasproeverij met Maximilian Riedel

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
Prijs / kwaliteit
{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen