Domaine du Clos des Tourelles

Even ten noordwesten van de imposante Dentelles de Montmirail, een opmerkelijk gevormd gebergte met meer dan duizend smalle piekjes met een hoogte tot ruim 750 meter, ligt het dorp Gigondas. De familie Perrin was al geruime tijd actief in Gigondas en en heeft hier Domaine du Clos des Tourelles, een voormalig klooster weten te verwerven. De naam doet al vermoeden dat hier sprake is van een ommuurde wijngaard; dat is inderdaad het geval, bovendien betreft het de enige ommuurde wijngaard in Gigondas. De aan het bezit toebehorende percelen zijn direct aan het domein gelegen en zijn gericht op het noordwesten. Daardoor genieten ze, voor Rhône-begrippen, van een redelijk koel klimaat waardoor men relatief laat kan oogsten, op het moment dat de druiven een optimale rijpheid bereikt hebben. Het domein bevat 10 hectare wijngaard beplant met grenache, syrah, cinsault & mourvèdre.

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
x

Beste klant,

We willen je graag laten weten dat de winkels en de webshop van Wijnkoperij De Gouden Ton de komende tijd gewoon geopend zullen zijn. Mocht je vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen, dan kan je uiteraard jouw bestelling plaatsen via de webshop.

We verzenden nu gratis bij bestellingen vanaf € 50,- of 6 flessen (i.p.v. € 75,-)! In verband met de huidige drukte lukt het PostNL helaas niet altijd om alle pakketten binnen de regulieren tijd te bezorgen, onze excusses hiervoor.

Dank voor je bestelling en hartelijke groet,
Het team van Wijnkoperij De Gouden Ton