'O'

De Riedel O-serie is de eerste druivenras specifieke wijnglas zonder voet in de geschiedenis. De Riedel O-serie geeft een innovatieve kijk op het informele wijnglas, wat optimaal wijnplezier oplevert. Deze wijnglasreeks is gebaseerd op de standaardvormen van de Riedel Vinum-serie om ’s werelds belangrijkste druivenrassen optimaal uit te laten komen in het wijnglas. Het wijnglas zonder voet, eeuwenlang gebruikt als een allround drinkglas, wordt nu omgetoverd tot een verfijnde wijnaccessoire. Gebroken stelen behoren tot het verleden.

Lees verder...

Met zijn elegante, ongecompliceerde ontwerp vertegenwoordigt de Riedel O-serie de meest informele serie van Riedel. De ‘O’ glazen passen gemakkelijk in de vaatwasser, de picknickmand, de minibar of de keuken. Zonder stelen, die kunnen breken of het gemakkelijker maken om een glas omver te gooien, is de Riedel O-serie e perfect voor thuisgebruik, maar ook voor hotels en restaurants.

De toepasselijke naam Happy O is een vrolijke toevoeging aan de Riedel O-serie, perfect voor water, sappen en andere frisdranken. Happy O is verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren om de stemming te verbeteren en de tafel op te fleuren. Het glas is alleen aan de onderkant van het glas gekleurd, zodat de kleur geen invloed heeft op de inhoud van het glas.

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
x

Beste klant,

We willen je graag laten weten dat de winkels en de webshop van Wijnkoperij De Gouden Ton de komende tijd gewoon geopend zullen zijn. Mocht je vanwege het coronavirus de deur niet uit kunnen of willen, dan kan je uiteraard jouw bestelling plaatsen via de webshop.

We verzenden nu gratis bij bestellingen vanaf € 50,- (i.p.v. € 75,-)!

Dank voor je bestelling en hartelijke groet,
Het team van Wijnkoperij De Gouden Ton