East57

East57

EAST 57

East57 is een bijzonder horeca en retail concept in Amsterdam Oost. Een innovatieve combinatie van koffiebar, deli/winkel, restaurant én wijnbar die zich kenmerkt door een lokale en levendige sfeer. Ambachtelijk genieten op elk moment van de dag.

East 57 over de wijnbar:

Een genot voor elke wijnliefhebber! Een wijnbar met keuze uit bijna 100 verschillende wijnen geselecteerd voor East57 door Wijnkoperij Gouden Ton. Vind je het lastig om de juiste wijn te kiezen? Onze wijn gek adviseert je graag. Een selectie van onze wijnen is ook te koop in de deli/winkel om mee naar huis te nemen of om kado te doen! In de wijnbar kun je genieten van verschillende bites variërend van charcuterie tot oesters. Cheers!

East 57 over het restaurant:

Wij zijn gek op lokale ambacht van top leveranciers uit Amsterdam en omstreken. En dat is precies wat je terugvindt in East57. Geniet de hele dag door van een gevarieerd aanbod van lokale gerechten, salades, sandwiches en charcuterie/fromagerie. Onze specialiteit? Probeer de Pulled Pork of de East57 Plank! Om je vingers bij op te smullen..

Weet je overigens dat je veel van onze lokale producten terug kunt vinden in onze deli/winkel? Zo kun je ook thuis genieten van East57.

East 57 over de deli:

In onze delicatessenwinkel vind je de lekkerste producten van lokale top leveranciers! Kom langs om het volledige assortiment te bekijken (én te proeven). 

Meer informatie? Breng dan een bezoekje aan de website van East 57

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
x

Meer wijn = meer korting

Bestel nú, want alleen deze twee weken geldt meer wijn = meer korting! (alleen online)

Van vrijdag 16 t/m zaterdag 31 augustus 2018 geldt de volgende korting:

18 flessen = 5% korting
24 flessen = 10% korting
36 flessen = 15% korting

Bekijk de actie