Lindenhoff

Lindenhoff

LINDENHOFF

Lindenhoff is een familiebedrijf dat sinds 1989 de mooiste  producten van de boerderij levert aan zowel restaurants als consumenten. Daarbij blijven ze constant innoveren, maar altijd in dienst van hetzelfde doel: mensen laten genieten van goed eten, dat op een eerlijke en duurzame manier is geproduceerd.

Het assortiment is volledig samengesteld op het criterium smaak. Ieder product dat wordt aangeboden is geselecteerd omdat het de best smakende in zijn soort is. Ervaring en overtuiging stellen dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak.

Groente en fruit bij Lindenhoff wordt geteeld en geselecteerd vanuit de gedachte dat planten deel uitmaken van een perfect functionerende natuurlijke keten. Lindenhoff en hun partners kiezen daarom zoveel mogelijk voor oorspronkelijke rassen, die in staat zijn in een gesloten ecosysteem te functioneren. Zulke gewassen worden vooral verbouwd in de volle grond, waaruit ze volop mineralen en biotische voedingsstoffen kunnen opnemen.

Wat vlees betreft verkopen ze authentieke vleesrassen zoals het Gasconne rund, Kamper lam en Baambrugs Big. De dieren groeien rustig op onder de juiste leefomstandigheden en krijgen de beste voeding. Het vlees wordt gerijpt en verwerkt door ambachtelijke slagers en blijft uiteraard vrij van additieven. Ook op de zuivelafdeling vormt authenticiteit de leidraad: de lekkerste en meest gezonde kazen worden bereid met rauwe melk, van dieren die heerlijk in de natuur hebben geleefd en gegeten.

Het ruime assortiment van 500 producten is verkrijgbaar bij de Marché in Baambrugge of online te bestellen via lindenhoff.nl (landelijke bezorging).  Met Lindenhoff haal je het beste van de boerderij in huis.

{{var product.name}} is toegevoegd aan de bestelling.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen