BART’S WIJNKOPERIJ - EERSEL

Bart en Ilse van Dommelen zijn sinds 1996 de trotse eigenaren van Barts Wijnkoperij in Eersel. Van een mooie kwaliteit huiswijn tot de absolute top, je vindt het allemaal in hun prachtige zaak in Eersel.

Jarenlange ervaring deed Bart op met het inkopen en verkopen van wijnen; hij liet zich overal zien, bouwde aan zijn reputatie en netwerk en plukt daar nu de vruchten van. Hij volgde vele (internationale) wijnopleidingen en slaagde in 2010 voor het WSET Diploma. Altijd zoekende naar een nieuwe uitdaging startte Bart in 2021 met de internationaal zeer gewaardeerde opleiding tot Italian Wine Scholar. In 2022 behaalde hij zijn diploma, en niet zomaar …hij haalde gemiddeld de hoogste score van maar liefst 93/100. Met het slagen voor dit examen ontvangt Bart de titel “Italian Wine Scholar“(IWS) Er zijn wereldwijd ongeveer 300 studenten geslaagd voor deze prestigieuze titel. Prachtig natuurlijk, maar belangrijker nog; je kunt hem nu alles, maar dan ook alles, vragen over de meer dan 200 Italiaanse wijnen in hun assortiment!

Uiteraard zijn ze bij Barts Wijnkoperij niet alleen Italië specialist, je vindt er wijnen van over de gehele wereld. Heerlijk om thuis van te genieten, maar ook voor geschenken ben je hier op het juiste adres. Een luxe whisky, gin, cognac, een mooi samengesteld wijnpakket of bijzonder glaswerk is hier allemaal verkrijgbaar.

Alle cadeaus worden met zorg geselecteerd en prachtig voor je ingepakt. Zodat alleen het cadeau geven al een feestje is…

Een wijnspeciaalzaak met een sfeervolle inrichting waar je altijd welkom bent, echte Brabantse gastvrijheid!

Parkeren kan in Eersel gratis en voor de deur! En we zetten je bestelling uiteraard graag voor je in de auto.

Barts Wijnkoperij in het kort:

  • Deskundig Wijn-Spijs advies
  • Relatiegeschenken, volledig op maat
  • Nieuwsbrief met aanbiedingen
  • Loyaliteitsprogramma, sparen voor mooie wijnen en glaswerk
  • Workshops/ wijnproeverijen, zie agenda in Barts Nieuwsbrief

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Events

Er zijn op dit moment geen geplande events. Hou deze pagina en onze social media in de gaten!