Hoe onderscheiden wij ons


1. GRATIS VERZENDING VANAF € 75,00

Als je voor minimaal € 75,00 bestelt, nemen wij de verzendkosten à € 7,50 voor onze rekening. Wij verzenden onze pakketten met Flespakket, een bedrijf gespecialiseerd in het verzenden van breekbare producten, zoals wijnflessen en glaswerk. Al onze producten worden met de grootste zorg ingepakt en verzonden.

2. WERKDAG VÓÓR 14:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS

Plaats je bestelling op een werkdag in onze webshop vóór 14.00 uur en wij zorgen ervoor dat deze op dezelfde nog wordt meegenomen door Flespakket. Zij zullen hun uiterste best doen om deze de volgende werkdag te leveren op het door jou opgegeven adres. Bestel je in het weekend? Dan nemen wij de bestelling op maandag in behandeling en zal deze op maandag meegegeven worden aan Flespakket.

3. ALTIJD PERSOONLIJK WIJNADVIES

Ons hele bedrijf ademt wijn. Niet alleen in de winkels, maar ook bij ons op het hoofdkantoor werken er mensen die gek zijn op- & van wijn. Heb je een vraag over wijn, het juiste glaswerk of welke wijn je moet schenken bij een bepaald gerecht: neem contact met ons op! Je kan ons bellen op 071 – 5683310, mailen op info@degoudenton.nl of klik rechtsonder op de chatfunctie en wij zullen proberen al je vragen te beantwoorden!

4. OOK PER FLES TE BESTELLEN

Bij ons is het niet noodzakelijk om per doos (6 stuks) te bestellen. Net zoals je in één van onze winkels ook niet genoodzaakt bent om per 6 te kopen, kun je bij ons online dus ook gewoon per fles bestellen.

5. GEWAARDEERD MET EEN 9,3

Klanten die online bij ons kopen, kunnen ons beoordelen door bij Kiyoh (een onafhankelijke partij die de beoordelingen verwerkt) hun waardering achter te laten. Inmiddels hebben we ruim 600 beoordelingen en worden we gemiddeld beoordeeld met een 9,3! Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op. Ben je benieuwd naar onze beoordelingen? Klik dan op deze link!