Werken bij Wijnkoperij De Gouden Ton

Onze medewerkers en franchisenemers zijn de sleutel tot ons succes. Onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van hen.
We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met passie voor wijn.

Mochten we momenteel geen openstaande vacatures hebben bij jou in de buurt, maar als je denkt dat jij degene bent die wij zoeken, stuur dan je CV naar info@degoudenton.nl en we zullen met plezier en aandacht kijken of we een passende functie voor je beschikbaar hebben.

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel verkoper binnendienst en een Online MarketeerCommercieel verkoper binnendienst


Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie in de verkoop? Dan is deze vacature voor Commercieel Verkoper Binnendienst de perfecte kans voor jou!

Als medewerker binnendienst bij Résidence Wijnen ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze accountmanagers en het onderhouden van contacten met onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor een optimale klantbeleving. Je adviseert onze klanten over ons uitgebreide assortiment aan wijnen en zorgt voor een efficiënte afhandeling van bestellingen.

Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Bovendien krijg je bij Résidence Wijnen de ruimte om je eigen ideeën en initiatieven te ontplooien.

Heb jij een commerciële instelling en een passie voor wijn? Ben je klantgericht en communicatief sterk? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu voor de functie van Commercieel Verkoper Binnendienst bij Résidence Wijnen en maak deel uit van ons succesvolle team!

Kennis en vaardigheden
Je hebt mensenkennis en bent communicatief sterk.
Je bent zelfstandig, servicegericht, proactief.
Je bent bekend met wijn en bent bereid te leren.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis en ervaring met Microsoft Dynamics NAV is een pré.
In bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Fijne werkomgeving bij een van de meest toonaangevende wijnimporteurs van Nederland.
Dagelijks een verantwoorde, uitgebreide lunch.
Een jaarlijkse reis naar een wijngebied.
Personeelskorting op ons assortiment.

Waar kom je te werken? Résidence Wijnen is een bekende wijnimporteur voor de horeca en vakhandel en importeert de wijnen van de winkels van Wijnkoperij de Gouden Ton. Met ruim 150 verschillende wijnhuizen bieden wij een breed en diep assortiment aan met wijnen van over de hele wereld. Van middelgrote beroemde wijnhuizen tot kleine wijnboeren met unieke cultwijnen. Met een enthousiast team werken wij vanuit ons eigen kantoor en magazijn in Roelofarendsveen.

Spreekt bovenstaande functie jou aan, stuur dan een mail, met toelichting en CV voor 21 april a.s. naar Résidence Wijnen ter attentie van Sander van Drongelen – s.vandrongelen@residence-wijnen.nl


‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Online MarketeerBen jij op zoek naar een uitdagende functie als Online Marketeer? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en creatieve Online marketeer die ons team komt versterken. Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van online marketingcampagnes. Je hebt een sterke affiniteit met social media, SEO en SEA en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Je weet hoe je online kanalen kunt inzetten om doelgroepen te bereiken en te converteren.Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig kan werken. Je bent resultaatgericht en analytisch sterk, en je hebt een proactieve houding. Je weet hoe je data kunt gebruiken om je campagnes te optimaliseren en je bent in staat om snel te schakelen bij veranderingen in de markt.

Kennis en vaardigheden
Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van digitale marketing
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in vergelijkbare functie
Ervaring met Google producten zoals GA4, Google Tag Manager en Google Search Console
Kennis van Google Merchant center, Channable en Google Ads
Sterk in de Nederlandse taal
Je werkt zelfstandig en weet van aanpakken
Ervaring met Magento 2.0 is een pré
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Fijne werkomgeving bij een van de meest toonaangevende wijnimporteurs van Nederland.
Dagelijks een gezonde en zeer uitgebreide lunch.
Een jaarlijkse reis naar een wijngebied.
Personeelskorting op ons assortiment.
Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, jij zorgt dat alles online op rolletjes loopt.

Waar kom je te werken?
Résidence Wijnen is een bekende wijnimporteur voor de horeca en vakhandel en importeert de wijnen van de winkels van Wijnkoperij de Gouden Ton. Met ruim 150 verschillende wijnhuizen bieden wij een breed en diep assortiment aan met wijnen van over de hele wereld. Van middelgrote beroemde wijnhuizen tot kleine wijnboeren met unieke cultwijnen. Met een enthousiast team werken wij vanuit ons eigen kantoor en magazijn in Roelofarendsveen.

Spreekt bovenstaande functie jou aan, stuur dan een mail, met toelichting en CV voor 21 april a.s. naar Résidence Wijnen ter attentie van Sander van Drongelen – s.vandrongelen@residence-wijnen.nl

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’