Screw Caps 6 pack

€ 29,99
Coravin Een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de . . .

Meer over deze producent

Specificaties

Meer informatie
Producent Coravin

Details

De nieuwste toevoeging van Coravin: de Coravin schroefdop! Met deze speciale Coravin schroefdoppen is het ook mogelijk om de Coravin te gebruiken op flessen die zijn afgesloten met schroefdop. De gebruiksaanwijzing is als volgt. Verwijder de originele schroefdop van de fles en draai de Coravin schroefdop op de fles. Er zijn 2 maten Coravin schroefdoppen, probeer eerst de standaardmaat, als deze niet past probeer je de andere. Hierna kun je de vertrouwde Coravin gebruiken op dezelfde manier als met de kurk.

Coravin is een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere serieuze wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit dezelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen.